Ramona Olaru, reguli „drastice” pentru Cătălin Cazacu: „Aștepți binecuvântarea”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Relația lor a început cu o prietenie trainică, însă după mulți ani și-au dat seamă că se potrivesc și au trecut la următorul pas. În această vară, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a fost cerută în căsătorie, iar la anul cei doi vor avea nunta.

Ramona Olaru este foarte activă pe rețelele de socializare. Astfel, ea nu ezită în a-i transmite iubitului său tot felul de mesaje sugestive. La fel s-a întâmplat de curând când i-a „recomandat' acestuia să nu cumva să încerce să o calmeze atunci când este nervoasă, deoarece s-ar putea să pună și mai multe paie pe foc.

Iubita nu te mai enerva, calmează-te, nu funcționează și nu va funcționa niciodată în viața asta, demonul nu poate fi calmat. Te izolezi în cel mai îngust spațiu din casă, stai în beznă și aștepți binecuvântarea păcii când va veni, suporți tratamentul silențios aplicat militar și te poți bucura de cea mai frumoasă liniște posibilă până când ea decide că a exagerat, că ești raza ei și că perna din pat din stânga sa nu are niciun sens fără tine', a distribuit Ramona Olaru un mesaj pe rețelele de socializare.

În vara anului următor, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor deveni soț și soție. Momentan, cei doi nu au oferit foarte multe detalii, însă vor împărtăși cu fanii lor tot ceea ce vor pregăti.

„A rămas aproape stabilit pentru începutul verii următoare. Trebuie să ne adunăm și să ne organizăm, căci sunt foarte multe lucruri de pus la punct’, a declarat vedeta despre evenimentul din 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete