Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze. Asistenta TV a dezvăluit secretul veseliei ei

Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze. Asistenta TV a dezvăluit secretul veseliei ei

Ramona Olaru, asistenta matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani', este una dintre cele mai apreciate și iubite femei din România. Ea are o energie debordantă, chiar molipsitoare, iar telespectatorii se bucură zilnic de zâmbetul ei, dar și de capacitatea ei de a face față tachinărilor venite din partea colegilor săi, Răzvan și Dani.

Simpatica blondină a demonstrat că este o femeie puternică, optimistă și încă are un fin simț al umorului, deși a trecut prin numeroase obstacole până acum. Ea a trecut printr-un divorț dificil, iar relația pe care a avut-o cu solistul trupei „Noaptea Târziu', Cuza, nu a durat foarte mult. Cu toate acestea, cei doi au demonstrat că sunt adulți responsabili și asumați, semn că au știut să lase deoparte resentimentele și să lege o frumoasă prietenie.

Ramona și Cuza au avut o relație extrem de furtunoasă și mediatizată. Ei s-au certat și s-au împăcat de multe ori, până au decis că este un semn și nu au un traseu comun, motiv pentru care s-au despărțit definitiv, iar Ramona a declarat atunci că a avut parte de cea mai mare dezamăgire.

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți.

„Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor', a declarat frumoasa vecină.

Veselia și spiritul mereu jucăuș au și un secret, iar Răzvan Simion a fost cel care a făcut-o să-l dezvăluie. Chiar dacă este supărată, frumoasa asistentă apelează la mici trucuri care o scot din stare.

„Eu nu am zile proaste, pentru că încerc să găsesc partea bună în orice. Dar am câte un moment mai prost și atunci gătesc, nu ai spune când te uiți la mine, dar chiar îmi place să fac mâncare de cartofi, de exemplu. Dacă vrei un răspuns serios, pisi (n.r. – motanul ei) mă ajută. Este terapie pentru mine', a dezvăluit Ramona Olaru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete