Ramona Bădescu se căsătorește la 54 de ani. Primele declarații despre nunta cu iubitul italian

Ramona Bădescu este una dintre cele mai puternice femei din România, dar și din țara ei adoptivă, Italia. Aceasta este stabilită de cel puțin 30 de ani la Roma, însă ori de câte ori are ocazia se întoarce în țara natală pentru evenimentele importante din viața ei.

Ramona Bădescu se poate considera împlinită atât pe plan profesional grație carierei de succes, cât și pe plan personal, după ce a devenit mamă la 50 de ani. Mai exact, în 2019, frumoasa brunetă a dat naștere unui băiețel. Ea a vrut în 2021 să vină în România să facă botezul fiului ei Ignacio, dar și să se căsătorească cu tatăl fiului ei, Fabio Cali, dar s-au răzgândit din cauza pandemiei. 

ramona-badescu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cu toate acestea, Ramona și Fabio nu au renunțat la planurile de nuntă. „Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.(…) Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi', a declarat Ramona pentru Unica.ro.

Ramona Bădescu a mărturisit cât de mult s-a schimbat de când a devenit mamă. A recunoscut că nu este un proces ușor, este într-o continuă adaptare, însă are noroc cu cele două bone care o ajută în creșterea și educația băiețelului ei.

„Noaptea mă trezeam să văd dacă are nevoie de ceva, dacă e ok, să îi mut capul dintr-o parte în alta ca să se uniformizeze. Eu zic mereu că nu este un moment clar când să faci un copil, dar când îl faci efectiv trebuie să te descurci, fie că ești mamă la 20 de ani sau la 50 de ani, trebuie să înveți ce să faci ca să îți crești copilul! Nu există o vârstă scrisă ca să devii mamă. A fi mamă este o responsabilitate enormă, un lucru dificil dar minunat', a declarat vedeta pentru Click.ro.

Ramona Bădescu și Fabio Cali s-au cunoscut în 2017, iar până la crearea poveștii lor de dragoste a durat ceva timp. Mai ales că frumoasa artistă a declarat cât de greu de cucerit este. După patru ani de relație, cei doi s-au hotărât să-și unească destinele și să-și boteze băiețelul în aceeași într-un cadru de vis.

„El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat.

Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană', a adăugat Ramona Bădescu, pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete