Ramona Bădescu nu mai poate face copii. Anunțul făcut de actriță: „A fi mamă înseamnă sacrificiu”

Ramona Bădescu a mărturisit recent că nu mai poate face copii. Actrița își dorește să devină din nou mamă, însă, din păcate, nu mai poate rămâne însărcinată.

Vedeta consideră că fiul său este o minune și se bucură foarte mult că a apărut în viața ei. Ramona Bădescu a mărturisit că a fi mamă presupune multe sacrificii.

„Fiecare zi îți creează o poveste, te transformă, devii altfel, crești, înveți. Povestea cea mai minunată și cea mai senzațională a vieții mele a fost faptul că Dumnezeu mi-a oferit un copil la 49 de ani, când nu mai credeam, nu mai speram. Asta este povestea de necrezut a vieții mele și pentru care mulțumesc lui Dumnezeu. E uimitoare, e și dificilă, pentru că a fi mamă înseamnă sacrificiu, iubire necondiționată, să înveți multe lucruri să le faci. Nu e ușor să fii mamă nici la 20, nici la 40, nici la 50. La nicio vârstă nu poți să zici sunt mamă și știu să fac lucrurile. Asta este o poveste în câteva cuvinte, dar cu un rezultat extraordinar și cu o minune extraordinară”, a declarat Ramona Bădescu, pentru WOWbiz.ro.

ramona-badescu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Din păcate, actrița nu mai poate face copii. De asemenea, Ramona Bădescu este de părere că orice mamă ar merita un salariu, pentru că meseria de mamă este cea mai grea.

„Aș mai vrea (n.r. încă un copil), dar Dumnezeu îți dă o minune, a doua nu ți-o mai dă. Biologic, nu se mai poate și a fost, totuși, așa o minune pe ultima nu sută de metri, zece metri în care s-a întâmplat, dar să știi că Ignazio (n.r. fiul ei) îmi umple timpul.

Dacă aș ajunge vreodată în politică, mamelor le-aș da un salariu, pentru că este cea mai grea meserie.(…) Mamele sunt femei, în primul rând, care trebuie să se gândească și la ele, să se realizeze, să se împlinească.

Când vine un copil pe lume, aduce multă armonie.(…) Și la vârsta mea nu am experiență și nu știu câteodată cum să fac, ce să fac, este greu, dar ne-a ajutat Ignazio să ne unim (n.r. ea și soțul ei) și problemele și bucuriile', a mai spus aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete