Ce program are Octavia Geamănu la Antena 1, după ce a fost scoasă de la Observator: „Îmi vine și mie să râd, deși e oricum, mai puțin de râs”

Octavia Geamănu e în proces cu Antena 1 după ce a fost scoasă de la Observator, dar continuă să meargă la muncă, deși nu mai apare pe post. Într-o postare pe Facebook, prezentatoarea a dezvăluit ce program de muncă are acum, în comparație cu colegii ei.

Vedeta a recunoscut că nu îi este ușor să meargă în redacție în situația dată, dar continuă, spune că se luptă pentru drepturile ei, după ce a fost scoasă de la Observator, fără să fie anunțată. „Oricine, indiferent de poziția pe care o ocupă că angajat (de la cel care face curățenie la CEO, manager) poate fi mâine în locul meu. Va spun sincer că dacă m-aș privi din exterior cum stau în redacție cu dorința de a munci așa cum prevede contractul, cum vorbesc cu colegii povestind despre viață și familii, copii și sentimente, relațîi și vacanțe, nici eu n-aș crede că am fost exclusă într-un mod atât de lipsit de profesionalism din filmul acesta numit Observator. Am colegi pe care ii cunosc de când eram la Antena 1 Tg-Jiu, cu care mă simt destul de stingherită să comunic acum, căci am fost puși în situații neplăcute fără voia noastră. Totuși, unele sentimente sunt mai puternice, cum ar fi cel de colegialitate. O astfel de relație cultivată în 18 ani nu dispare la comandă. Dincolo de situația de la job, suntem oameni. Iar eu mereu am avut norocul de a fi înconjurată de oameni faini.

Când scriu rândurile astea stau într-o zona de relaxare a redacției, pe o canapea destul de confortabilă. Mă uit la ei și mă bucur că ii cunosc. Plăcut sentiment într-o mare de sentimente neplăcute în care înot când stau aici în perioada asta', a notat vedeta.

Octavia Geamănu, înapoi la muncă, deși e în proces cu Antena 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Constat totuși în continuare că sunt singurul prezentator care e chemat la program de 8 ore, de la 9-17. Ar mai fi colegul care a prezentat matinalul și face și jurnalul de la 12, dar e o excepție legată de concedii.

Eh, mereu mi s-a spus că sunt mai specială chiar dinainte să prezint Observator Special, un jurnal special creat special pentru mine. 😀 Îmi vine și mie să râd, deși e oricum, mai puțin de râs. Comunicând astfel cu voi, citindu-va mesajele, parcă marea devine mai liniștită. Așa că…rămâneți aproape. O să mai revin cu detalii de la față locului'.

În ce stadiu e procesul cu Antena 1

Pentru revista okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre procesul ei cu Antena 1. „Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediu de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem și un proces pe rol. A trecut primul termen, în decembrie urmează al doilea. Probabil că al treilea termen mă va prinde în redacție sau nu’, a spus vedeta pentru OK! Magazine.

Și a continuat: „Totuși, nu poți să ștergi cu buretele 18 ani. 18 ani în care Antena 1 a fost parte din mine. Eu am avut familia mea și familia Antena 1. Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație. Din contră, spunându-mi că sunt perfectă și că nu are nimeni ce să-mi reproșeze.

Am luat-o cum a venit, pentru că sunt un om rațional. Dacă ar fi să mă întrebi ce vreau, ți-aș spune că știu foarte bine ce vreau din punct de vedere profesional, la fel cum știu foarte bine ceea ce nu vreau. Cred că doar atât pot să-ți spun despre această situație. Acum, destinul meu profesional este în mâna unor judecători. Desigur că eu cred că destinul meu profesional în televiziune va mai dura mulți ani de-acum înainte. Dar rămâne de văzut unde’, a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete