Ramona Bădescu, fermecătoare în calitate de amfitrion la un eveniment medical

Ramona Bădescu (53 de ani) a fost amfitrioana unui eveniment medical din sfera stomatologiei, iar frumoasa actriță a recunoscut, asumat, că tratamentele în domeniul stomatologiei “nu erau atât de simple pe vremea mea”.

La 53 de ani, Ramona Bădescu arată impecabil și este o prezență de admirat la evenimentele pe care le prezintă. Îmbrăcată într-o rochie bodycon, neagră, cu o pereche de pantofi Manolo Bahnik, vedeta a recunoscut că anii comunismului și-au pus drastic amprenta asupra fobiei de dentist, pe care a dezvoltat-o în timp, iar sunetul frezei stomatologice o urmărește încă de atunci.

Din fericire, așa cum a recunoscut și vedeta, stomatologia tradițională a fost upgradată la standardele moderne prin realizarea de tratamente mult mai prietenoase cu organismul și mai ușor de suportat de către pacient. Astfel de tratamente sunt posibile grație tehnologiei de ultimă generație a laserului dentar LiteTouch Er:YAG. Laserul LiteTouch este folosit în cadrul tuturor ramurilor stomatologice, de la endodonție, protetică, estetică dentară, parodontologie, ortodonție și până la implantologie, pedodonție și stomatologie restaurativă.

'Clinicile iDentity au fost mereu conectate la tehnologia de ultimă oră. Fiecare robot medical achiziționat este necesar pentru ca pacienții noștri să beneficieze de tratamente stomatologice de calitate și de manopere conform stomatologiei digitale. Pacientul este tratat într-un mediu confortabil, respectăm protocoalele de management al durerii, pe concept minim invaziv sau noninvaziv. Sunt tratamente care nu mai au nevoie deloc de bisturiu sau de implicarea antibioticelor', explică Dr. Raluca Pascu, fondator Clinicile iDentity.

Foto: arhiva Ramona Bădescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda