Raluca și Walter Zenga, dragoste cu năbădăi. Au oferit un mesaj fanilor săi

Raluca si Walter Zenga

Water Zenga și-a luat prin suprindere urmăritorii când a transmis, în toamna anului trecut, un mesaj prin care confrima separarea de Raluca. Dacă toată lumea se aștepta ca relația lor să se finalizeze cu un divorț, cei doi au făcut noi mărturisiri.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate, relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră…

Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc', a fost mărturisirea lui de pe reţelele de socializare.

Pentru că o căsnicie nu este un obiect la care să renunți când nu-ți mai place, cei doi se pare că s-au hotărât să își mai acorde o șansă, mai ales că au o relație de 17 ani și o căsnicie de 14 ani din care au rezultat doi copii, Samira și Walter Jr.

„Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi, pe care a şters-o după 8 ore', a declarat Walter Zenga într-o emisiune a postului TV italian Canale 5, în care a apărut alături de Raluca, potrivit okmagazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete