Andreea Marin, mărturisiri uluitoare: „Nu mă simt minunat”

Andreea Marin, mărturisiri uluitoare: „Nu mă simt minunat”

În ultima perioadă, prezentatoarea Andreea Marin a avut parte de numeroase schimbări în viață. Aceasta s-a reîntors pe micile ecrane, realizând emisiunea „Nu există nu se poate’ la Televiziunea Română și deși, pe plan personal se pare că această trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, „Zâna' a făcut o serie de mărturisiri la care nimeni nu se aștepta.

Fiind extrem de activă pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize', emisiune cu care a cucerit publicul telespectator, își ține la curent admiratorii cu aspecte din viața sa.

Mai mult de atât, Andreea Marin a oferit doamnelor care o urmăresc o serie de sfaturi importante despre iubirea de sine și despre ceea ce ar trebuie să facă fiecare dintre ele pentru a depăși obstacolele vieții.

„Pentru că, având atâtea responsabilități pe umeri, față de familie, profesie, față de cei dragi pentru care devenim sprijin la greu, uneori… uităm de noi! Simplul gest de a te uita dimineața în oglindă și a simți că îți place ce vezi, că te respecți ca femeie, îți întărește încrederea în tine și convingerea că umerii apăsați uneori de povară pot fi ajutați să se relaxeze, că poți fi un model de urmat pentru copiii tăi, pentru că… ai grijă de tine.

Nu trebuie să fii zi de zi ca scoasă din cutie, cum se spune. Dar dă-ți silința să nu uiți că strălucirea din ochii tăi și sufletul plin nu devin posibile doar când celorlalți le e bine! Preţuieşte-te și pe tine, draga mea. Uite, eu nu mă simt minunat zi de zi, uneori sănătatea îmi joacă feste sau o tristețe mă traversează și atunci aleg să fac gesturi frumoase, să mă iubesc.

Am nevoie, în mine e o femeie-copil. Caut să port în acea zi, de pildă, o rochie în care mă simt bine, o culoare optimistă, solară. Să-mi zâmbesc în oglindă. Pare greu și neconvingător la început, dar în doar câteva clipe, starea mea se schimbă în bine. Puțin câte puțin, de la primul pas, a fost mesajul „Zânei', pe contul său de Facebook.

Acestea nu sunt singurele mărturisiri ale Andreei Marin. Ea a declarat în emisiunea Teo Show că este mult mai atentă la stilul său de viață și pentru un echilibru perfect minte-corp și-a cumpărat o bandă de alergare pentru a-și menține un tonus sănătos.

„Am luat o bandă de alergat de curând. Nu prea am loc de astfel de obiecte, dar nu mai puteam alerga afară din cauza frigului, sălile erau închise. Aşa că am decis să fac mişcare pentru că mişcarea e viaţa. Asta a fost singura soluţie. Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei', a declarat Andreea Marin.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete