Raluca Lăzăruț, de la televiziune în România la actorie în America: „Am testat industria și mi-am dat seama că …”

Raluca Lăzăruț împlinește luna aceasta cinci ani de când a renunțat la televiziunea din România pentru a-și urma visul în America.

Din Chicago, pentru revista VIVA!, Raluca a vorbit deschis despre schimbările prin care a trecut, relația cu soțul ei, dar și despre lupta pentru a reuși ca actriță.

Cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț în America?

„Suntem numiți talents, deci eu sunt talentul! (râde) (…) După ce m-am mutat în America, nu m-am zbătut nicio clipă să continui în televiziune. (…)

Puteam să iau un internship la o televiziune de aici, să ajung să iau un entry level job și, efectiv, să o iau de la capăt cu totul.

Poate ajungeam pe la 55 de ani pe sticlă (râde)… sau poate niciodată, dar rămâneam într-un mediu cunoscut. (…)”

Raluca Lăzăruț, de la televiziune în România la actorie în America: „Am testat industria și mi-am dat seama că …”

„În schimb, m-am zbătut să-mi găsesc un agent. Am testat industria și mi-am dat seama că, fără unul, nu poți să ai decât un hobby în industria asta.

Am aplicat la una dintre cele mai vechi și prestigioase agenții de talente din Illinois pe baza CV-ului și a întreg portofoliului din România. Am obținut un interviu și, ulterior, o reprezentare.

O agenție te reprezintă sub toate formele, în actorie, print, teatru și voice-over, iar în prima fază nu am fost luată decât pentru print, pentru că nu aveam un portofoliu video în engleză. (…)

(…) Am început să lucrez, dar a durat aproape un an de zile până când am reușit să produc destul content pentru a-mi putea face acest CV video, necesar ca să pot trece la pasul următor.”

„Am făcut și o școală de actorie”

„În tot acest timp, am făcut și o școală de actorie pe programul Meisner, și un curs intensiv cu o actriță în vârstă, foarte cunoscută în industrie, Brenda Pickleman, care mi-a devenit și mentor ulterior, o tipă extraordinară.

Am pregătit un monolog și am dat probă pentru branșa de actorie a agenției. Am fost acceptată și am început să fiu trimisă la audiții pentru reclame TV, pentru serialele care se filmează în Chicago, să înregistrez proiecte de voice over unde se cereau actori cu accent, tot tacâmul. (…)”

Cum se descurcă din punct de vedere financiar?

Întrebată cum îi merge financiar sau dacă îi lipsește ceva anume, Raluca a mărturisit: „Sunt foarte bine pe toate planurile.

O zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”.

Foto: Facebook

Citește și:

Oana Radu, noi detalii despre relația avută cu iubitul ei. Mihai Alin s-a stins din viață în urmă cu o lună

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete