Raluca Lăzăruț a născut în secret. Prima fotografie cu fiica ei!

Raluca Lăzăruț și Horațiu Boeriu

Raluca Lăzăruț a împlinit în luna noiembrie a anului trecut cinci ani de când a renunțat la televiziunea din România pentru a-și urma visul în America.

Din Chicago, pentru revista VIVA!, Raluca a vorbit atunci deschis despre schimbările prin care a trecut, relația cu soțul ei, dar și despre lupta pentru a reuși ca actriță.

Ce nu a spus fosta prezentatoare, însă, era că, în doar 3 luni, urma să devină mamă. Actrița a dat naștere pe 4 ianuarie, ținând sarcina și implicit nașterea fiicei sale secretă.

Raluca Lăzăruț a născut în secret. Prima fotografie cu fiica ei!

Ieri, pe contul personal de Instagram, Raluca a publicat prima fotografie cu micuța Gemma, cu ocazia aniversării micuței de 4 luni.

Bebelușa este surprinsă așezată pe pat, iar, din ce am putut noi observa, are ochii mamei sale! Fotografia în GALERIA FOTO! 

„În ciuda tuturor întâmplărilor, 2020 este cel mai bun an al meu până în prezent! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. Împlinește 4 luni azi și se bucură de timpul petrecut pe burtică.”

Cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț în America?

„Suntem numiți talents, deci eu sunt talentul! (râde) (…) După ce m-am mutat în America, nu m-am zbătut nicio clipă să continui în televiziune. (…)

Puteam să iau un internship la o televiziune de aici, să ajung să iau un entry level job și, efectiv, să o iau de la capăt cu totul.

Poate ajungeam pe la 55 de ani pe sticlă (râde)… sau poate niciodată, dar rămâneam într-un mediu cunoscut. (…)”

Cum se descurcă din punct de vedere financiar?

Întrebată cum îi merge financiar sau dacă îi lipsește ceva anume, Raluca a mărturisit: „Sunt foarte bine pe toate planurile.

O zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”.

Foto: Facebook

Citește și:

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete