Raluca Bădulescu e adepta parentingului modern: „Suntem cei mai buni prieteni din lumea asta”

Raluca Bădulescu are o relație specială cu fiul ei, Alex. Tânărul este student la ASE și vrea să devină bancher după ce va termina facultatea.

Alex studiază la Academia de Studii Economice din București și își dorește să devină bancher. Raluca Bădulescu își susține necondiționat copilul indiferent ce meserie alege. „Finanțe-bănci, bancher. Lasă, să facă el bani, s-o țină și pe mă-sa pe modă, la bătrânețe', a spus vedeta de la Kanal D2 într-un interviu pentru CANCAN.

Băiatul nu îi spune mamei sale „mama', ci o strigă pe nume. De ceva timp, Alex are o iubită, care este pe placul Ralucăi Bădulescu.

„Sunt niște tineri superbi amândoi. Alex, Isa, vă iubește mama pe amândoi. Raluca, de fapt, pentru că el mie îmi zice Raluca. E parenting pe nou. Suntem cei mai buni prieteni din lumea asta. Și eu am învățat de la el, întotdeauna cred că și părinții au de învățat de la copii. Pentru că generațiile acestea vin cu un bagaj de cunoștințe pe care eu vreau să îl acumulez, să îl absorb.

Generația Z vine cu un alt vibe, iar eu vreau să mă păstrez mereu pe nou. De unde rezultă că am de învățat multe de la Alex, este foarte înțelept, sunt foarte mândră de el. Are răbdare foarte multă, învață foarte bine, în același timp știe și să petreacă, seamănă pe mă-sa! Așchia nu sare departe de trunchi. Pe cealaltă parte, este student la facultate, este deja în anul I, la ASE.'

Când vine vorba despre iubita fiului ei, Raluca Bădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Isabela a reușit să o impresioneze pe vedetă.

„Ea e țiplă tot timpul, pentru că îi place moda. Este și o fată foarte mișto, se înțeleg bine, dar și el e țilpă tot timpul pentru că așa le e firea. Îi preocupă fenomenul. Seamănă pe mă-sa! Alex, te adoră mă-ta!'

Raluca-Badulescu-si-iubita-fiuluiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Raluca Bădulescu se iubește de câteva luni cu un tânăr medic estetician. Vedeta nu se mai ferește, s-a afișat cu acesta la scurt timp după divorțul de Florin Stamin, cu care a rămas prietenă.

Aceasta a spus acum câteva luni că este fericită și îndrăgostită de cel care i-a furat inima. „E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.’, a transmis ea pentru wowbiz.ro.

Cine e iubitul tinerel al Ralucăi Bădulescu

Grigoraș Rareș Gabriel, pe numele său complet, este bărbatul alături de care Raluca Bădulescu și-a refăcut viața după divorț. El a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. El o face acum să zâmbească pe vedeta de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete