Adela Popescu, primele declarații despre al patrulea copil: „Dacă am ști sigur 100% că al patrulea e fetiță…”

Adela Popescu e căsătorită cu Radu Vâlcan și împreună au trei băieței. Prezentatoarea a recunoscut recent că a discutat cu soțul ei despre posibilitatea de a avea și al patrulea copil: o fetiță.

Invitată în emisiunea „Cafea cu visuri', moderată de prezentatoarea Oana Andoni, Adela Popescu a explicat că ea și Radu Vâlcan au purtat o singură discuție despre al patrulea copil. Ei exclud această posibilitate, au recunoscut că nu le e ușor cu o familie așa de mare.

„Am avut o singură discuție pe tema asta, dar a trecut repede. Întrebarea a fost pusă așa: Dacă am ști sigur 100% că al patrulea e fetiță, ne-am băga? Am avut așa, trei secunde, și am zis NU. Și el, „Nu, nu, uită discuția asta'', a povestit Adela Popescu în podcastul Oanei Andoni.

Adela Popescu, primele declarații despre al patrulea copilSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan

De când au trei copii, Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut schimbări majore. Au luat o casă mai mare, o mașină mai mare, chiar și cheltuielile au fost mai mari. „De la doi la trei, deși emoțional, este cel mai ușor. Pentru că știi toate etapele, nu te mai surprinde nimic, știi diversificarea, nu te mai panichezi, le cam știi. Mă refer acum din punct de vedere al organizării, din punct de vedere financiar.

De la doi la trei trebuie să schimbi mașina. Nu există nicio mașină normală care să acomodeze trei copii mici. Pentru că trei copii mici înseamnă că trebuie să aibă scaune cu isofix și oricum nu pot călători singuri pe bancheta din spate și tu cu soțul la cafea, în față. Îți trebuie un însoțitor. Și ai o mașină cu șapte locuri, să zicem, normală.

Tu nu ai acces la scaunele din spate. Și atunci trebuie să îți iei un van. Și îți iei un van. Și unul dintre părinți va merge cu van-ul prin oraș, cum sunt eu de exemplu, zici că sunt cu rulota, cu duba, mă plimb prin oraș. Sexy, frumos, când caut parcare, deranj mare de tot. Se schimbă totul', a precizat Adela Popescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete