Deși se mai și ceartă, Radu Sîrbu și soția sa fac echipa perfectă în plan profesional!

Radu și Ana Sîrbu

Artistul Radu Sîrbu (41 de ani), ex-O-Zone, și soția lui, Ana, nu formează doar un cuplu în plan personal, ci și o echipă în plan profesional.

Cântă și produc muzică atât pentru ei, cât și pentru alți artiști, o afacere de succes, de altfel, afacere care le mai aduce și dispute în familie însă.

Radu și Ana formează un cuplu de 20 de ani, dintre care 17 sunt de căsnicie. Perechea are împreună trei copii, două fiice și un fiu, Anastasia Dalia, Eva Maria și mezinul David Nicholas.

Deși se mai și ceartă, Radu Sîrbu și soția sa fac echipa perfectă în plan profesional!

Armonia cuplului este tulburată însă de discuțiile iscate în scop profesional. Cum e să lucreze împreună?

„Vai de capul meu! Foarte greu. Și uneori ajungem să ne certăm de la lucrul acesta”, a spus Radu Sîrbu, pentru Libertatea.

„Da, ne certăm foarte tare. Ne contrazicem foarte mult pe muzică, mai mult decât pe orice altceva, pentru că el are o viziune de producător și eu de compozitor”, a adăugat Ana.

Și totuși, se pare că artistul s-a obișnuit cu acest stil de muncă. „Suntem diferiți din punctul acesta de vedere și cred că aceasta este și rețeta succesului nostru în cazul colaborărilor pe care le-am avut până acum”, mai spune Radu.

Până la urmă, cei doi ajung la un numitor comun. „Avem ceva piese împreună. Ideea este că ne concentrăm foarte mult și pe artiștii internaționali, pentru că e o piață mai mare, mai largă și oferă alte oportunități”, a precizat Ana.

Cuplul își dorește să se mute într-o casă mai mare

Radu și Ana Sîrbu reinvestesc o parte din câștiguri în muzică, o parte în familie și, de ceva vreme, vor să își schimbe locuința.

„Acum cred că o să investim într-o casă, dacă o să o găsim. Noi avem niște proprietăți în centrul Bucureștiului, dar ne dorim ceva mai mare.

Trei dormitoare au devenit puține, ne-ar mai trebui vreo două”, a mai spus Ana. Planul lor este să le aducă mai aproape de noul domiciliu și pe cele două bunici, care să îi ajute la creșterea celor trei copii ai lor.

Foto: Instagram

Citește și:

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete