Programul care pregătește profesori de excepție

programul care pregătește profesori de excepție

programul care pregătește profesori de excepție

Învățământul românesc are nevoie de profesori competenți, iar programul “Aspire for Teachers își propune să pregătească profesori de excepție. 

Acest proiect își propune ca pe parcursul a 6 zile, profesorii să acumuleze cunoștințe și să deprindă abilități, care să îi ajute să facă față provocărilor în materie de educație. Astfel, această activitate este gândită pentru a susține sistemul educațional și a le oferi copiilor cadre didactice competente și pregătite să se descurce în orice situație. Această inițiativă reunește experți în educație, atât din țară, cât și din străinătate, folosind metoda schimburilor de experiență pentru a dezvolta noi practici de predare. Prin intermediul workshopurilor interactive, dascălii vor învăța cum să își susțină discursul în public, dar și cum să dezvolte o mai bună comunicare cu elevii. Mai mult, profesorii vor lua contact cu o nouă metodă pedagogică, care poartă denumirea de Project Based Learning și care este deja aplicată în cadrul sistemelor educaționale din alte țări.

Întreaga activitate va acea loc în perioada 27 august-1 septembrie și pot participa cadre didactice din toată țara. Termenul limită pentru înscrierea profesorilor este 15 iunie, participarea fiind gratuită.

 

Foto: 123rf.com

Citește și:

Învățământul românesc. Ce le place elevilor să facă la școală și ce nu

Când sunt mici, copiii își știu vocația. Ce îi determină să își piardă înclinațiile pe măsură ce cresc

Îți este greu să îți convingi copilul să își facă temele? Urmează acești pași simpli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie