Profită de reducerile Early Booking și descoperă Delta Dunării!

Delta Dunarii

Delta Dunării rămane unul dintre cele mai frumoase și sălbatice locuri din Europa. Acest colț de paradis care găzduiește peste 5000 de viețuitoare face parte din patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991 și adună în fiecare an mii de vizitatori străini.

Tarife de nerefuzat de la Gulliver Delta Resort 4*

Descoperă Rezervația Biosferei într-o escapadă de 5 zile la Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol. Complexul hotelier este amenajat în vechiul stil lipovenesc, dar în același timp dispune de facilități moderne pentru turiști. Vacanțele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori 2018 au reduceri de pană la 50% și includ 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport autocar București-Murighiol- București, acces gratuit la piscină, pescuit de pe pontoane, loc de joacă pentru copii etc.

Pe malul apei, la marginea localității Murighiol, într-un cadru natural de excepție, se întinde Gulliver Delta Resort 4*, un complex nou deschis parțial în 2016 sub denumirea de Pensiunea La Lipoveanu. Acesta este locul ideal pentru familiile cu copii dornice de distracție, dar și pentru seniorii care vor sa se relaxeze într-un colț luxuriant.

Pentru zilele relaxante, în cadrul resortului poți opta pentru tolănit în hamace, răsfăț cu ceai la samovar și activități recreative precum tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, șah, table. De neratat este petrecere lipovenească ce îi aduce în prim plan pe dansatorii profesioniști din zona Deltei, iar spectacolul culminează cu un foc de tabără și gustări lipovenești.

Delta Dunarii

Delta Dunării – un adevărat muzeu al naturii

Poziționată pe locul trei mondial ca importanță ecologică, Delta Dunării găzduiește cea mai mare comunitate de pelicani comuni din Europa, dar și cea mai întinsă suprafață compactă de stufăriș de pe glob.

Descoperă cu barca întregul ținut al Deltei în preajma asfințitului cand peisajele pitorești capătă nuanțe oranj. Pornește într-o drumeție pe dunele de nisip de la Letea, în căutarea cailor sălbatici și a lianelor grecești agățate de trunchiurile arborilor seculari. Relaxează-te pe plajele virgine de la Sulina sau Sfantu Gheorghe și testează delicioasele preparate lipovenești pe malul Dunării.

De Mădălina Isar

Oferte Delta Dunarii 2018 – Complex Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol 

*Vacanta in Delta pentru Senioritarife de la 479 lei/persoana

*Vacanta in Delta pentru toti romaniitarife de la 509 lei/persoana.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet (doua gustari – servite intre 11:00 si 17:00), transport cu autocarul din Bucuresti, Surpriza de Bun Venit!, acces gratuit la piscina, loc de joaca pentru copii, pescuit de pe ponton, activitati recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta