Vacanțele în Delta Dunării în regim Early Booking costă de la 319 lei/persoană!

delta dunarii

Paradis sălbatic și casa a sute de specii de păsări și mii de plante rare, Delta Dunării este fără îndoială cel mai frumos ținut al Romaniei. Descoperă rezervația într-o escapadă la Gulliver Delta Resort 3* și profită de cele mai mici tarife la vacanța ta! 

O plimbare cu lotca pe lacurile mozaicate, o sesiune de birdwatching, drumeții pe dunele de nisip de la Letea, pescuit de pe pontoane sau degustări de preparate lipovenești pe malul Dunării, sunt doar cateva dintre activitățile de care te poți bucura în Delta Dunării.

Gulliver Delta Resort 3* a lansat noile pachete de vacanță în Delta Dunării 2018 cu reduceri de pană la 45% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți de 4 zile. Sejururile includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transfer cu barca Murighiol-Uzlina- Murighiol, la tarife imbatabile ce pornesc de la numai 319 lei, respectiv 349 lei/persoană.

Hotelul poziționat în inima paradisului

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de anul viitor, poți profita acum de cele mai mici tarife la sejururile în Delta Dunării. Gulliver Delta Resort 3* este un hotel amplasat ideal în inima rezervației, la locul de întalnire dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, cu vederi unice spre paradisul apelor. Amenajat în stil lipovenesc, dar în același timp cu facilități moderne, Gulliver Delta Resort 3* este locația ideală pentru relaxare și explorarea Deltei Dunării.

Dacă rămai în cadrul resortului te poți bucura de numeroase activități. Pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată direct de pe pontoanele restortului, iar cei dornici de relaxare au la dispoziție o grădină luxuriantă cu salcii plangătoare, hamace și balansoare numai bune pentru citit în natură.

Pentru zilele călduroase de vară există o pisină generoasă împrejmuită de șezlonguri cu umbreluțe și un bar unde se servesc răcoritoare și înghețată. Copiii se pot distra la locul de joacă amenajat cu tobogane, trambuline, leagăne, balansoare și căsuțe colorate.

Experiențe unice de vacanță în Delta Dunării

Recunoscută încă din anul 1990 ca zonă umedă de importanță internațională, Delta Dunării a fost declarată Rezervație a Biosferei în cadul programului Omul și Biosfera, de către UNESCO, astfel că orice vizită aici îți va scoate în cale adevărate minuni ale naturii.

Descoperă în excursii opționale de la Gulliver Delta Resort 3*, cele mai frumoase locuri ale rezervației.

Pădurea Letea, cea mai veche rezervație a Deltei Dunării este locul pe care nu trebuie să-l ratezi. Aceasta este cea mai nordică pădure subtropicală a Europei și singurul loc din țară unde întalnești liane grecești agățate de arborii seculari și cai sălbatici.

Relaxează-te pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe sau pornești în excursii cu microbuzul în descoperirea cetăților Istria și Enisala, a bisericilor dobrogene și a monumentelor istorice bine păstrate.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

* Weekend in Delta pentru Senioritarife de la 319 lei/persoană.

* Weekend in Delta pentru Toti Romaniitarife de la 349 lei/persoană. Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu demipensiune/pensiune completă conform programului ales (1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina- Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă  pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro.

Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta