Prințul William, dezvăluiri inedite despre fiul său Louis: „Locuiește afară”

Prințul William și Kate Middleton sunt foarte discreți când vine vorba despre cei trei copii ai lor. Cu toate acestea, într-un nou interviu, Ducele de Cambridge a împărtășit un detaliu dulce despre cel mai mic copil al cuplului, prințul Louis de trei ani.

Vorbind la BBC Newscast de pe BBC Sounds, William a povestit despre opiniile copiilor săi cu privire la problemele de mediu cu care se confruntă în prezent lumea. Prințul a spus că băiatul său cel mare, Prințul George, este conștient de impactul resurselor pe care le folosește planeta.

„El este extrem de conștient, mai mult decât frații lui în acest moment. Charlotte este încă micuță. Nu este foarte sigură. Și, de fapt, lui Louis îi place să se joace mai tot timpul afară. El locuiește afară', a spus William.

Este foarte important ca cei mici să cunoască importanța naturii și a mediului înconjurător. Iar Prințul George poate fi un exemplu bun pentru copiii din întreaga lume pentru că se interesează activ cum poate ajuta să protejeze natura. Cât despre Louis, petrecerea timpului în aer liber este extrem de sănătos.

„Pe măsură ce vor crește vor realiza cât de mult contează aceste lucruri. Când ești mic, vrei doar să te joci și să te bucuri de mediul înconjurător. Cu toate acestea, uneori mă simt prost și nu vreau să le dau povara acestei îngrijorări', a mai adăugat tatăl celor trei prinți.

Prince Louis 1st birthdaySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

William și Kate au mai vorbit în trecut despre distracțiile preferate ale Prințului Louis. În toamna anului 2020, Kate a împărtășit o activitate a copilului ei cel mai mic în timpul unui apel telefonic cu Mila, în vârstă de patru ani, finalistă a proiectului de fotografie Duchess ‘Hold Still.

„Louis a crescut acum, aleargă foarte repede și este și pe micul său scuter. Este foarte rapid. Nu pot ține pasul cu el', i-a spus Kate fetiței.

Și în timpul unei discuții cu Lloyd Graham de la compania de construcții Keltbray, prințul William a dezvăluit: „Copiilor, în special lui Louis le-ar plăcea să vină și să urmărească asta, pentru a vedea constructorii, le place'.

Părintele regal a vorbit și despre dragostea lui Louis față de viața la fermă. El a povestit despre o vacanță petrecută la țară: „Săptămâna aceasta am văzut cum vin pe lume mieii. Charlotte nu era sigură la început, dar George era direct acolo. Louis iubește tractoarele. Le place să vadă mieii și să-i hrănească'.

Anul acesta Louis a început la creșa Willcocks, la o distanță mică de casa familiei Cambridges din Kensington. Creșa este aproape de Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Științei și Muzeul Victoria și Albert, așa că Louis se poate aștepta la diverse ieșiri educaționale în timpul șederii sale acolo.

Este probabil ca Louis să se alăture lui George și Charlotte la Thomas’s Battersea School în septembrie 2022 la vârsta de patru ani.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete