Prințul William și Kate Middleton au un nou membru în familie

Prințul William și Kate Middleton au un nou membru în familie

Ducele și ducesa de Cambridge și-au pierdut iubitul lor câine, pe nume Lupo, anul trecut. Aceștia au anunțat printr-o emoționantă postare pe Instagram în care spuneau că sunt extrem de triști.

Cu toate acestea, cuplul regal și cei trei copii ai lor au primit din partea fratelui ducesei un nou câine.

James Middleton crește câini din 2011 și a dat familiei regale un cocker spaniel negru care are aproximativ opt luni, conform Express.

Numele noului cățeluș nu este cunoscut, dar este de aceeași rasă cu regretatul Lupo, ba chiar au și grade de rudenie. Sora lui Lupo a avut șase puiuți, unul dintre ei ajungând la ducii de Cambridge. Familia a primit noul cățeluș înainte cu puțin timp ca Lupo să moară.

O sursă apropiată cuplului, a declarat: „Au fost devastați când Lupo a murit, așa cum orice „părinte' al unui animal de companie o simte, dar au primit noul cățeluș înainte de a muri. Noul cățeluș este adorabil și întreaga familie este îndrăgostită.'

De asemenea, James Middleton a fost cel care l-a dăruit familiei pe Lupo în 2012. Acesta a descris câinii ca salvatori de viață în ceea ce privește compania pe care o oferă.

Vorbind despre propria sa sănătate mintală, James Middleton a scris pe Instagram: „Câinii nu schimbă doar viețile, ci le salvează. Am avut o conversație cu Sean Fletcher pentru programul BBC Live Sunday, Pets As Therapy, vorbind despre cum câinii pot schimba viețile în atât de multe moduri diferite. Cred cu adevărat că animalele sunt medicamente și chiar sunt incredibile pentru propria noastră stare de bine.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete