Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău fac declarații surprinzătoare: „Love you” și „Iubirea vieții mele”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu duce o luptă extrem de grea cu Gabi Bădălău, pentru custodia celor doi copii. De curând, artista a mărturisit cât de greu îi este din cauza problemelor pe care i le creează fostul soț și că se gândește serios să ceară în instanță custodia totală a băieților, Nicholas și Gabriel.

Deși este într-o continuă dispută cu tatăl băieților, ea își dedică majoritatea timpului creșterii și educației lor, mai ales că pandemia i-a dat peste cap o mulțime de planuri pe care le avea. Însă de curând, fiul cel mic al celor doi a împlinit patru ani și de dragul lui, Claudia și afaceristul s-au reunit la petrecerea pe care cântăreața i-a pregătit-o lui Nicholas.

Ce nu face o mamă pentru fericirea copilului? Eh, răspunsul a venit rapid atunci când fanii Claudiei au văzut o imagine postată pe contul său de Instagram. Printre numeroasele poze se afla una în care apărea și Gabi Bădălău.

„#mylove #myson#myboy #happybirthday #4yearsNicolas (n.r.: #IubireaMea #FiulMeu #BăiatulMeu #LaMulțiAni #Nicolas4ani). Nicolas este copilul special ,copilul care râde mereu, drăgăstos și pupăcios, este cel mai bun copil, frate și prieten! Sunt binecuvântată cu doi băieti sănătoși! Love you, Nicolasul meu! La mulți ani!', a fost mesajul cântăreaței din dreptul pozei.

Nici Gabi Bădălău nu a fost mai prejos, el postând, de asemenea o poză cu mezinul alături de un mesaj cu ocazia aniversării sale.

„Iubirea vieții mele! Să fii sănătos tati. 4 ani. Nico', a scris afaceristul.

Războiul pentru custodie continuă

În urmă cu ceva timp, cântăreața i-a cerut public soțului ei să își facă un test anti-drog din cauza suspiciunilor de consum de substanțe interzise. Gabi Bădălău dezminte aceste acuzații și pentru că s-a declarat o persoană transparentă, el a acceptat să își facă testul antidrog atât la o clinică privată, dar și la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici’.

„Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (n.r.: INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță.

Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic', a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete