Prințul Harry va avea un salariu colosal. Despre ce sumă este vorba?

Prințul Harry va avea un salariu colosal. Despre ce sumă este vorba?

Prințul Harry a renunțat la titlurile regale, iar el împreună cu soția sa, Meghan Markle, au luat-o pe un drum nou, devenind independenți din toate punctele de vedere. Financiar, vorbind, cei doi nu mai au susținerea Casei Regale, iar singura sursă de bani de care dispune Harry este o parte din averea lăsată de mama sa, regretata prințesă Diana.

Acestea fiind știute, surse din apropierea Ducelui de Sussex au anunțat, marți, că acesta a primit o funcție înaltă, director de impact, într-o companie din Silicon Valley. Este vorba de un startup axat pe coaching și sănătate mintală.

Potrivit The Sun, Harry va primi o sumă colosală în urma angajării sale în compania BetterUp, din San Francisco. Acesta îi va alimenta contul prințului cu un salariu ce va avea șapte cifre într-un an de zile.

Postul ocupat (Chief Impact Officer) este un post extrem de bine plătit în corporațiile concurente. La această sursă de venit se adaugă și un contract semnat de Ducii de Sussex cu Netflix în urma căruia, se pare că valorează 100 de milioane de lire sterline.

O declarație de pe site-ul companiei spunea: „Prințul Harry, ducele de Sussex este un umanitarist, militar veteran, susținător al proiectelor destinate sănătății mintale și ecologist.'

„Am intenția de a contribui la crearea unui impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună’, a declarat Prințul Harry, pentru Wall Street Journal.

Rolul lui în această companie va fi de a evalua strategia produsului, contribuțiile caritabile și de a vorbi despre sănătatea mintală. El nu va avea oameni în subordine și nu va gestiona rapoartele direct, ci va merge la San Francisco să lucreze când pandemia de coronavirus se va termina.

Prințul Harry a declarat în interviul exploziv pentru Oprah Winfrey că de când au părăsit familia regală, el și Meghan s-au întreținut din banii moșteniți de la mama lui, prințesa Diana. Este vorba de o avere de 13 milioane de lire sterline, din care 12 milioane de dolari i-au dat doar  pe vila lor de lux din Santa Barbara, SUA, unde s-au mutat din vara trecută.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete