Ce mai face cel mai frumos actor de telenovele și cum arată fiica lui?

William Levy este unul dintre cei mai frumoși actori de telenovele mexicane. Acesta s-a născut la 29 august 1980 în Havana, Cuba și a studiat actoria în Los Angeles, Miami și Mexic, moment în care cariera lui a urcat pe culmile succesului.

Telenovela sa de debut a fost „Olvidarte Jamás”, în 2005. Un an mai târziu, Levy a jucat în „Mi vida eres tú'. De asemenea, a primit un rol și în pelicula “Retazos de vida” filmată în Guayaquil, Ecuador.

Alături de frumoasa actriță mexicană, Maite Perroni, a jucat în două producții pentru Televisa, „Iubire cu chip rebel' și „Triumful dragostei'. Parcursul frumosului actor nu s-a oprit doar în America Latină, el ajungând să joace la Hollywood în serialul „Single Ladies' și în filmele Resident Evil: Capitolul final (2016), Addicted (2014).

Potrivit IMDb, munca sa a fost apreciată, astfel reușind să câștige numeroase premii: în 2008 – Premiul Bravo pentru actor – Revelația anului, în 2009 – Premiul Juventud, în 2010 – Premiul Bravo pentru cel mai bun protagonist, în 2011 – Premiul Casandra – Revelația internațională a anului.

William Levy, actor de telenovele și un tată foarte cool

Dincolo de carieră, William Levy este și un familist convins și un tată foarte cool. El știe că familia este pe primul loc, indiferent de ce s-ar întâmpla. Copiii lui îl adoră și chiar dacă programul său este agitat și aglomerat, el se asigură că aceștia vor fi mereu o prioritate înaintea celorlalte treburi.

Actorul a transmis cu siguranță genele sale celor doi copii ai săi, Christopher (15 ani) și Kailey (11 ani). Ei sunt centrul lumii sale, fiind  întotdeauna pregătit să-și ducă fiica la cursurile de dans sau să se antreneze alături de fiul său. Levy știe că a fi prezent în viața copiilor este foarte important, deoarece acest lucru va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor.

Actorul mexican și-a impresionat fanii postând pe contul său de Instagram un mesaj emoționant pentru cea care i-a cucerit inima pentru totdeauna. Fiica sa a împlinit în urmă cu două săptămâni vârsta de 11 ani, motiv pentru care tatăl său cool i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste.

„Nimeni nu poate iubi o tânără fată la fel de mult ca tatăl ei … Te iubesc, prințesă. Mulțumesc că ești fiica mea. Mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o dai în fiecare zi. La mulți ani, Kailey' , a scris actorul pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete