Anunțul făcut de Prințul Harry și Meghan Markle!

Anunțul făcut de Prințul Harry și Meghan Markle!

E oficial! Ducele și ducesa de Sussex au lansat un nou site web pentru organizația lor Archewell, invitând cititorii să se înscrie pentru actualizări.

Organizația filantropică a prințului Harry și Meghan funcționează de câteva luni. Conform revistei Hello!, pagina site-ului web a fost publicată abia marți.

Pe un fundal neutru de culoare taupe, sunt prezentate definițiile din dicționar pentru cuvintele Arche și Well. În acest fel, cuplul regal sugerează ceea ce au plănuit pentru fundația lor non-profit.

Site-ul oferă, de asemenea, o opțiune de bifare pentru a primi e-mailuri despre activitățile și inițiativele Archewell și oferă o adresă poștală din Beverly Hills, precum și o adresă de e-mail pentru contact.

Ducele și ducesa, care locuiesc în California din martie anul acesta, au depus documente pentru înregistrarea organizației în aceeași lună.

Ei au spus într-o declarație de atunci: „Înainte de site-ul SussexRoyal, a venit ideea de „Arche'. Acesta este un cuvânt grecesc care înseamnă „sursă de acțiune'.

„Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care speram să o construim într-o zi și a devenit inspirația pentru numele fiului nostru. A face ceva semnificativ, a face ceva care contează.'

„Arche – sursă de acțiune'

“Archewell este un nume care combină un cuvânt străvechi pentru forță și acțiune și un altul care evocă resursele profunde pe care fiecare dintre noi trebuie să le folosim. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archewell când este momentul potrivit.”

https://archewell.com/

Noul site a fost lansat marți în timpul ediției speciale a seriei de interviuri TIME100 Talks. Ediție pe care cuplul a găzduit-o din casa lor din Santa Barbara.

Ei și invitații lor au discutat despre modul în care internetul influențează justiția rasială, egalitatea de gen, schimbările climatice și sănătatea mintală. De asemenea, ei au discutat și despre găsirea unor soluții pentru a face comunitatea digitală un spațiu mai sigur.

Oaspeții ducilor din timpul evenimentului virtual au fost antreprenorul american, Alexis Ohanian și cea mai bună jucătoare de tenis din ultimii 20 ani, Serena Williams.

În cadrul evenimentul, Meghan a mai dezvăluit că ea și Harry au petrecut „timp de calitate' cu fiul lor Archie, în vârstă de 17 luni, pe durata carantinei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro