Prințul Harry și Meghan Markle nu i-au urat „La mulți ani” Prințului Charles de ziua lui

Meghan Markle și Prințul Harry

Sâmbătă, 14 noiembrie, Prințul Charles a împlinit 72 de ani. Mai mulți membrii ai familiei regale britanice i-au trimis mesaje de felicitare fiului cel mare al Reginei Elisabeta a II-a, pe rețelele de socializare.

De această dată, pentru prima oară, prințul Harry nu s-a numărat printre aceștia. Soția sa, Meghan Markle, a declarat de curând că a renunțat să fie prezentă pe rețelele sociale și nu s-a răzgândit.

Acesta fiind și motivul pentru care Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) nu i-au urat 'La mulți ani' prințului Charles de ziua lui.

O altă tradiție respinsă de Meghan Markle

Tradiția din familia regală britanice este ca membrii săi să-și facă urări la aniversare unii altora. Potrivit ziarului „The Sun', prințul Harry și Meghan Markle nu au postat urări de aniversare pentru prințul Charles.

Însă acest lucru nu înseamnă că nu i-au transmis în privat urări în cea mai mare discreție. În ziua de 14 noiembrie, prințul Harry a parrticipat prin apel video la concursul Dancing with the stars.

Acesta l-a încurajat pe prietenul său, John-James Chalmers. El i-a mulțumit prințului pentru că a creat Jocurile Invictus care i-au schimbat viața. Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle au „uitat' să-l felicite public pe prințul Charles.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete