Prințul Harry și Meghan au venit în secret la Londra

Prințul Harry și Meghan au venit în secret la Londra după ce cuplul a părăsit cu mare scandal țara și Familia Regală.

VIZITĂ SECRETĂ: Prințul Harry și Meghan au venit în secret la Londra

Prințul Harry și Meghan au vizitat-o pe regină și s-au văzut cu Prințul Charles, făcând astfel primul pas spre împăcare, după ce au refuzat să vină la memorialul Prințului Philip. Întâlnirea a fost secretă și cei doi și-au dorit să stea față în față cu regina, dezvăluie The Sun. Cuplul l-a văzut, de asemenea, pe Prințul Charles după o scurtă oprire la Castelul Windsor – prima lor călătorie comună în Marea Britanie de când au renunțat la serviciul regal în martie 2020.

Prințul Harry și Meghan au făcut o scurtă escală în drum spre Jocurile Invictus din Olanda.

Această scurtă vizită vine la câteva săptămâni după ce Harry a ales să nu participe la slujba de pomenire pentru bunicul său Philip la Westminster Abbey – deși a promis că o va vedea pe bunica lui„cât mai curând posibil'.

Nu se știe dacă cei doi au venit și cu cei doi copii Archie, de doi ani, și cu fiica lor Lilibet, în vârstă de 11 luni, pe care regina nu a întâlnit-o niciodată.

Vizita de ieri a fost prima de când Harry și Meghan au părăsit împreună pământul Marii Britanii în martie 2020.

Cei doi au fost văzuți de un grup de vizitatori dintr-un autobuz care se afla la Castelul Windsor.

Cuplul a zâmbit și le-a făcut semn cu mâna către vizitatorii uluiți, care se aflau la Windsor pentru ceremonia tradițională de Joia Mare. Unul dintre martorii oculari a spus: „Nu mi-a venit să cred când am văzut cine este. Am făcut cu mâna și ei ne-au răspuns. Păreau fericiți și relaxați și au făcut cu mâna tuturor celor aflați în autobuz. Charles și Regina au fost la Castelul Windsor în același timp, așa că trebuie să-i fi întâlnit pe amândoi.”

„A fost o adevărată surpriză. Știam că s-ar putea să-i vedem pe Charles și pe Ducesa de Cornwall la ceremonie, dar nu am crezut niciodată că ne vom întâlni cu Harry și Meghan.'

Cuplul, care a renunțat la datoria regală pentru o viață în State în 2020, a stârnit un val de furie după declarațiile lor de peste Atlantic. De asemenea, Harry dă în judecată guvernul pentru că i-a luat bodyguarzii înarmați, susținând că „nu se simte în siguranță în Marea Britanie'.

Cu toate acestea, Ingrid Seward, redactor-șef al Majesty Magazine, a spus că vizita de ieri ar fi fost binevenită din toate părțile. „Joia Mare este o zi foarte specială pentru Regină, deoarece este despre iertare. Ea nu este omul care să țină ranchiună și cred că i-a primit cu bucurie și cu brațele deschise.'

Cei doi au provocat un torent de tulburări în sânul familiei regale, mai ales după interviul-bombă cu Oprah Winfrey din martie anul trecut, când un membru al familiei a fost acuzat de rasism. Apoi Harry a venit singur luna următoare la înmormântarea ducelui de Edinburgh, în timp ce Meghan a rămas în SUA, însărcinată cu Lilibet. Harry a fost văzut discutând cu fratele lui William și cu tatăl său Charles după ceremonia de la Castelul Windsor.

Săptămâni mai târziu, și-a dezamăgit tatăl spunând într-un podcast că și-a dus familia în SUA pentru a „rupe ciclul durerii'. Se crede că Charles și-ar fi oferit securitatea și casele dacă Harry și Meghan ar fi rămas în Marea Britanie.

Harry l-a văzut pe William doar când a venit vara trecută pentru dezvelirea statuii mamei lor, Prințesa Diana.

Harry și Meghan urmează să apară mâine la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus de la Haga.

Harry urmează să rămână în Olanda timp de o săptămână.

Foto: 123rf

Citeste și:

Meghan Markle se va alătura prințului Harry la Jocurile Invictus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete