Meghan Markle se va alătura prințului Harry la Jocurile Invictus

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să-i aplaude pe unii dintre cei mai inspirați sportivi din lume.

Luni, un purtător de cuvânt al Sussex a confirmat că Meghan se va alătura lui Harry în Olanda în primele zile ale Jocurilor Invictus, competiția sportivă internațională fondată de Prințul Harry pentru membrii militari răniți și veterani. Jocurile din acest an vor avea loc în perioada 16-22 aprilie în orașul olandez Haga.

Nu va fi prima experiență Invictus a lui Meghan. În 2017, ea s-a alăturat lui Harry la Jocurile de la Toronto, marcând prima apariție oficială a cuplului împreună .

La acea vreme, una dintre fanii care stăteau în spatele cuplului la un eveniment de tenis în scaun cu rotile le-a spus reporterilor că l-a auzit pe Harry explicând regulile tenisului Invictus, care diferă de regulile obișnuite ale sportului.

„Au fost absolut drăguți. M-au întrebat dacă mi-a plăcut jocul și pe cine încurajez. A fost uimitor, cu adevărat uimitor. Se uitau la meci și îl aplaudau pe tatăl meu vitreg', a spus Olivia Kornal, în vârstă de 16 ani, potrivit People.

Jocurile din acest an au fost programate inițial pentru 2020, dar au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. În martie, Harry a apărut într-un videoclip cu membrii echipei olandeze din acest an, exersându-și abilitățile de limba olandeză și purtând o ținută portocalie (culoarea națională a țării).

Înainte de a se întâlni, atât Meghan Markle, cât și Harry și-au împărtășit angajamentul de a sprijini trupele. Harry, care a servit 10 ani în armata britanică, a fost mult timp un campion al cauzelor de care beneficiază militarii și femeile. Pe lângă Jocurile Invictus, el a inspirat veterani cu organizația de caritate Walking with the Wounded și Fondul Endeavour. Meghan, între timp, a călătorit în Afganistan în decembrie 2014 într-un turneu USO.

Jocurile Invictus s-au desfășurat anterior la Londra în 2014, Orlando în 2016, Toronto în 2017 și Sydney în 2018. Următoarele jocuri vor avea loc la Düsseldorf, Germania, în 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete