Declarații neașteptate făcute de Anamaria Prodan la 4 ani de la moartea mamei sale: „Ionela Prodan i-a fost ca o mamă lui Reghecampf”

Patru ani au trecut de la moartea Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a făcut o pomană în memoria mamei sale și, totodată, a făcut declarații neașteptate despre părintele ei și legătura pe care regretata cântăreață de muzică populară o avea cu Laurențiu Reghecampf.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, impresara a dezvăluit că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, însă nu crede că mai poate avea loc o împăcare. Fiul lor, Bebeto, e cel care suferă cel mai mult. „L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf. Eu am învățat că în viața asta să nu spun niciodată acel niciodată, dacă mă întrebi de împăcare. Dar Bebe, Reghecampf jr., suferă cumplit. Nu știu dacă aș face-o (nu l-ar primi înapoi pe Laurențiu Reghecampf, n. red.).

Vorbind ipotetic, nu știu ce ar trebui să facă sau ce ar trebui să zică el ca să îl mai primesc înapoi. E o situație penibilă, el s-a făcut de râs la nivel național și internațional… Eu am crescut doar între bărbați și cred că atunci când îți iei o soție trebuie să fie ca și când te-ai învârti după soare.

Nu am nimic cu această fată (Corina Caciuc, n. red), contează doar el, greșeala majoră este a lui, e făcută de Laurențiu Reghecampf. Dacă nu era Corina Caciuc, era alta, erau 10…', a spus Anamaria Prodan, care a mărturisit cât de bine se înțelegea Ionela Prodan cu Reghe, cel care i-a fost ginere ani de zile.

„Laurențiu Reghecampf a intrat într-o familie minunată, unică, care l-a ajutat enorm în viață. O mamă ca a mea care i-a fost o mamă, Dumnezeu să mă ierte, care poate i-a fost mai mult decât mama lui, care l-a iubit și l-a divinizat. Ea se certa cu mine pentru el, cumplit chiar, și îi ierta toate greșelile în toți acești ani. Îl sfătuia și îi spunea că dacă se uită în jos va cădea cumplit și că nimeni nu îl va mai ridica.

Îmi spunea, la un moment dat, să am mare grijă de el pentru că, în general, sunt lucruri care vin din trecut. Și am avut mare grijă să nu se uite la trecut, să nu bea, să nu aibă legătura cu lumea asta, de pești, cu prostituție. Dar asta este un lucru pe care nu am reușit să îl fac. Cine știe, poate într-o altă viață, un alt Reghecampf, voi reuși să îl ajut, să îl țin mult mai aproape', a spus, aproape plângând, Anamaria Prodan.

La pomană, Anamaria Prodan a împărțit pachete de cu alimente de post. Totodată, ea vrea să îi îndeplinească toate dorințele mamei, unele dintre ele le-a înfăptuit deja. „Am îndeplinit multe dintre dorințele ei. Carte, și a mea și a ei, parfumul acum, și ea a avut, dar pe vremea aceea nu a prins. Încă nu am făcut lansarea oficială a parfumului, este ceva high class, pentru că întotdeauna am făcut totul perfect. Nu știu câte cărți sunt de calitatea cărții mele, nu știu câte parfumuri sunt de calitatea a ceea ce am scos. Sticla este o operă de artă, este încrustrată în ceramică.

Mai am de făcut vinul, pentru că ea și-a dorit foarte mult acest lucru. Ea bea vin sec, roșu… Voi face un Merlot, dar voi face și unul alb și unul dulce cu numele ei, mie așa îmi plac vinurile, dulci. Voi deschide un restaurant, unul regal, boieresc, cum voia ea', a mai spus vedeta pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete