Prințul Harry și Meghan Markle și-au reînnoit contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai locuiesc în Anglia, dar au spus clar că nu au intenția de a renunța la o reședință din Regatul Unit prin reînnoirea contractului de închiriere de la Frogmore Cottage, care va expira în curând.

Prin păstrarea contractului de închiriere pentru Frogmore Cottage (care urma să expire pe 31 martie), The Telegraph raportează că lui Harry i se va permite să continue să servească drept unul dintre cei patru consilieri de stat ai Reginei. Mai exact, asta înseamnă că, la cererea ei, consilierii de stat ai Reginei își pot îndeplini unele dintre sarcinile dacă se îmbolnăvește temporar.

Consilierii Majestății Sale sunt în prezent Prințul Charles, Prințul William, Prințul Harry și Prințul Andrew (care ar putea fi deposedat de acest rol). Dar pentru a fi consilier trebuie să fii „domiciliat' în Marea Britanie, așa că prin reînnoirea contractului de închiriere, Harry poate rămâne legal în acest rol și să-și ajute bunica dacă situația o impune.

În timp ce ducele și ducesa de Sussex și-au reînnoit contractul de închiriere la Frogmore Cottage, verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank locuiesc în prezent la proprietate cu fiul lor, August.

Între timp, Harry a spus clar că și-ar dori să viziteze din nou Anglia împreună cu Meghan Markle și cei doi copii, dar are preocupări legate de securitate care fac acest lucru imposibil deocamdată. Harry se luptă în instanță pentru a obține dreptul la propria protecție.

Potrivit Cosmopolitan, avocatul său, Shaheed Fatima, a declarat în timpul unei recente ședințe la Înalta Curte că „este de la sine înțeles că vrea să se întoarcă să-și vadă familia și prietenii și să continue să sprijine organizațiile caritabile care sunt atât de aproape de inima lui. Aceasta este și va fi întotdeauna casa lui.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete