Scandalul Reghecampf-Prodan separă rudele în două tabere. Declarația unuia dintre fini: „Pentru mine Ana e…”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Dincolo de ceea ce au de împărțit din punct de vedere material, cei doi și-au separat și rudele. Unul dintre finii cuplului, un milionar din Germania a făcut câteva declarații privind relația dintre ei.

Moise Olariu este unul dintre finii celor doi, iar acesta a mărturisit pentru Click faptul că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat între nașii lui, însă va fi alături de Anamaria Prodan indiferent de alegerile ei. Milionarul a dezvăluit pentru sursa mai sus menționată că impresara i-a fost alături în cele mai dificile momente și nici o clipă nu l-a lăsat la greu atunci când acesta era la pământ, acesta fiind și motivul pentru care o va susține necondiționat în această etapă a vieții sale.

„Voi rămâne lângă Ana până voi închide ochii, este mai presus decât mama, nu știu cum să vă zic. Eu sunt prieten cu amândoi. Și cu Ana, și cu Laur, dar pentru mine Ana e sora mea. Nu există comparație în lume. Este singura persoană din lumea asta care a stat lângă mine și nu m-a lăsat când am fost jos, a făcut multe pentru mine, iar eu nu am cum, pur și simplu, acum să dau cu piciorul la tot.

Vă spun doar o întâmplare, a stat 8 ore la peste 40 de ore să aștepte avocatul meu, pentru rezolvarea unor probleme. Când nimeni nu a crezut în mine, ea a fost acolo. Noi avem o relație specială, voi fi mereu lângă ea, indiferent că greșește sau nu. E nebună, știu, face lucruri cu care nu sunt de acord, dar e alegerea ei. Amândoi au greșit, trebuia să facă totul altfel, dar s-a întâmplat', a declarat Moise Olariu, în exclusivitate, pentru Click!.

Mai mult decât atât, Moise Olariu a mai declarat că Laurențiu Reghecampf l-a invitat deja la botezul fiului său care se va naște în aprilie 2022, însă l-a refuzat deoarece consideră că prezența lui acolo i-ar face rău Anamariei.

„Reghe normal că și-a asumat relația cu fata asta, pentru că o iubește și are o relație pe bune cu ea. În casă lucrurile erau știute lucrurile demult, pentru oameni a fost o surpriză. Laur mi-a zis să vin la botezul copilului, îl respect, îl iubesc, dar eu nu pot să merg, nu pot să fac așa ceva din respect pentru Ana. Ea a făcut prea multe lucruri pentru mine, iar eu nu pot să-i întorc spatele. Niciodată!', a mai spus finul celor doi, potrivit sursei mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete