Prințul Harry, îndemnat să-și ceară scuze Familiei Regale

Prințul Harry, îndemnat să-și ceară scuze Familiei Regale

Prințul Harry este pregătit să petreacă o perioadă scurtă de timp în Marea Britanie înainte de a pleca înapoi în SUA. Dar, înainte de a zbura înapoi, Harry se va întâlni cu tatăl său o singură dată la castelul Windsor.

În timp ce tatăl și fiul se reunesc astăzi pentru prima oară în urma interviului exploziv cu Oprah Winfrey, Harry a fost îndemnat să-și ceară scuze pentru acuzațiile aduse de el și Meghan Markle.

Express.co.uk a creat un sondaj prin care a întrebat poporul britanic dacă „Ar trebui ca prințul Harry să-și ceară scuze în timpul discuției cu prințul Charles astăzi?'

Din 13.011 de persoane care au răspuns la sondaj, 94 % (12.186) dintre răspunsuri au fost pentru a-și cere scuze Harry când se va reîntâlni cu tatăl său în urma interviului exploziv cu Oprah Winfrey.

Doar șase la sută (727 persoane) au spus că ducele de Sussex nu are de ce să-și ceară scuze, în timp ce 98 de persoane au spus că nu știu.

O persoană a spus că Harry trebuie „să-și ceară scuze publicului britanic' și „să ceară iertarea națiunii' într-un mod public.

Altcineva a spus: „Vrem o scuză publică de la Meghan pentru minciunile ei și pentru acuzațiile de rasism'.

Un altul a adăugat: „Harry ar trebui apoi să-și ceară imediat scuze de la Regină, de la Familia Regală și de la populația din Marea Britanie'.

Britanicii au mai fost de părere că scuzele ar fi tardive și afirmațiile lor au produs multă durere Reginei și mai ales, Prințului Philip ce s-a stins din viață pe 9 aprilie.

„Din păcate, nu poți anula ceea ce s-a spus deja. Scuzele, în acest caz, sunt tardive. Bunicul său este mort și nu își poate cere scuze pentru pagubele care i-au fost cauzate bunicii sale. Acest lucru trebuie să fi fost foarte dureros pentru prințul Philip în ultimele sale două săptămâni.'

În timpul înmormântării Prințului Philip, Harry s-a reunit cu fratele său, prințul William, iar frații au lăsat impresia că au trecut peste incident. Frații regali au fost văzuți vorbind între ei după înmormântarea de la castelul Windsor.

Harry nu a fost surprins într-o postură cordială cu tatăl său, care a condus procesiunea solemnă a sicriului lui Philip la capelă. În interviul bombă cu Oprah, Harry a susținut că Prințul Charles a refuzat să-i răspundă la telefon apelurile după ce s-a retras din rolul său superior regal și i-a întrerupt susținerea financiară.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete