Antonia, dezvăluiri despre diferența de înălțime dintre ea și Alex Velea

Antonia, Alex Velea, Maya, Dominic și Akim

Antonia și Alex Velea formează un cuplu foarte iubit și apreciat de fani. Cu toate acestea, există și cârcotași care au făcut din diferența lor de înălțime un subiect des de dezbătut.

Cei doi au o relație de mai bine de 8 ani și au împreună doi băieți, Achim și Dominic. Antonia mai are o fetiță din mariajul cu fostul soț, Vicenzo Castellano, de care a divorțat în toamna anului trecut, motiv pentru care este pregătită să devină soția lui Alex Velea cu acte în regulă.

Singurul impediment este pandemia în care ne aflăm, însă ei așteaptă momentul oportun pentru marele eveniment important din viața lor.

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta', a declarat Alex Velea, la un post de televiziune.

Fanii au mai avut o curiozitate la care Antonia a răspuns de curând. Nu mai este nici un secret faptul că aceasta este mai înaltă decât Alex Velea, însă nu se știa care este diferența.

În urmă cu ceva timp, frumoasa artistă a dezvăluit că între cei doi diferența de înălțime este de 8 centimetri și nu a înțeles niciodată de ce oamenii au făcut din asta un subiect intens dezbătut. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că pentru ea nu reprezintă o problemă și dacă nu ar fi acceptat ca iubitul ei să fie mai mic de statură, nu ar mai fi fost nici cu Alex Velea.

„Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine', a declarat Antonia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete