Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate. Care este mirosul preferat al Ducelui de Sussex?

Prințul Harry a răspuns la întrebările incendiare ale lui Stephen Colbert. Ducele de Sussex a avut o apariție surpriză într-un segment al emisiunii The Late Show with Stephen Colbert, marți, la o lună după ce Harry a stat de vorbă cu gazda în fața unui public în direct pentru a vorbi despre cartea sa de memorii, Spare.

În clipul preînregistrat, prințul Harry a răspuns la cele 15 întrebări arzătoare ale lui Colbert, pe care acesta le-a adresat anterior altor celebrități, cum ar fi Michelle Obama, Cate Blanchett, Bono, Robert De Niro și nu numai.

Întrebările au variat de la cel mai bun sandviș la „ce crezi că se întâmplă când murim?” și mirosul preferat.
Mirosul preferat al prințului Harry?

„Soția mea”, a spus el referindu-se la ducesa de Sussex Meghan Markle, stârnind aplauzele publicului, scrie People.

Sandvișul preferat al prințului este un „toast cu brânză și șuncă cu muștar dijon deasupra”, într-un „sandwich maker”, i-a spus el lui Colbert.

„Ca o presă de panini”, l-a întrebat Colbert.

„Trebuie să fiu oarecum atent cu aceste întrebări, pentru că americanismele față de cele britanice, sunt foarte diferite”, a spus prințul Harry. “Ne-a băgat pe mine și pe soția mea într-o mică problemă la începutul relației noastre”.

De asemenea, Prințul Harry a spus că îi este frică de șerpi: “Nu-mi plac rechinii, dar cel puțin sunt limitați la ocean. Șerpii pot ajunge oriunde”.

Cea mai folosită aplicație pe care o folosește pe telefon este platforma de coaching BetterUp, i-a spus el lui Colbert.

„Este cel mai rapid acces la coaching pentru sănătate mintală”, a spus prințul Harry.
Iar în ceea ce privește cele cinci cuvinte care descriu cel mai bine restul vieții sale, prințul a spus „libertate, fericire, claritate, spațiu, iubire”.

Segmentul a fost mult mai vesel decât precedenta întâlnire dintre Prințul Harry, 38 de ani, și Colbert, 58 de ani. Discutând despre cartea sa de memorii cu gazda late-night luna trecută, Harry a discutat despre procesul “greoi” de scriere a cărții Spare, despre serviciul său militar în Afganistan, despre fascinația mondială față de familia regală și despre ce ar face astăzi mama sa, prințesa Diana. El a mai spus că neînțelegerile dintre el și prințul William nu ar fi existat dacă Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997 la Paris, ar fi fost încă în viață.

„Dacă mama ta ar mai fi în viață, te-ai gândit vreodată cum ar fi gestionat ea acest moment?”. l-a întrebat Colbert pe Harry, făcând referire la tensiunea dintre el și Prințul de Wales.

„Nu am fi ajuns la acest moment”, a răspuns prințul Harry. „Este imposibil de spus unde am fi acum, unde ar fi acum aceste relații, dar în niciun caz distanța dintre mine și fratele meu nu ar fi fost aceeași”, a mai spus Ducele de Sussex, potrivit sursei citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete