Ed Sheeran, dezvăluiri cutremurătoare despre soția sa. A avut o tumoare „inoperabilă” în timpul sarcinii

Ed Sheeran a dezvăluit o poveste sfâșietoare despre starea de sănătate a soției sale, Cherry Seaborn, când era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor, în timp ce își anunța cel mai recent album.

Ed Sheeran își va lansa curând noul album Subtract și a dezvăluit că, pentru a scrie acest album, a avut ca fundal durerea și speranța personală.

„Am lucrat la Subtract timp de un deceniu, încercând să sculptez albumul acustic perfect, scriind și înregistrând sute de cântece cu o viziune clară a ceea ce credeam că ar trebui să fie. Apoi, la începutul anului 2022, o serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica și arta”, a declarat el, potrivit Mirror.

În acel moment din viața lui Ed Sheeran, soția sa, Cheery Seaborn, era însărcinată cu cea de-a doua fiică a lor, Jupiter. Cel de-al doilea copil al lor s-a născut în secret în mai 2022, după ce prima lor fiică, Lyra Antarctica, s-a născut în august 2020.

„Să scriu cântece este terapia mea. Mă ajută să dau sens sentimentelor mele. Am scris fără să mă gândesc la ceea ce vor fi cântecele, am scris pur și simplu tot ce mi-a picat', a mai spus artistul.

“În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare, fără a putea fi tratată decât după naștere. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit subit, iar eu m-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate.

Mă simțeam ca și cum mă înecam, cu capul puțin deasupra apei, uitându-mă în sus, dar fără să pot ieși la aer. Ca artist, nu simțeam că aș putea pune în mod credibil în lume o lucrare care nu reprezintă cu acuratețe locul în care mă aflu și modul în care trebuie să mă exprim în acest moment al vieții mele.
Acest album este pur și simplu asta. Este deschiderea trapei în sufletul meu. Pentru prima dată nu încerc să creez un album care să placă oamenilor, ci doar să scot ceva care să fie sincer și adevărat pentru locul în care mă aflu în viața mea de adult”
, a continuat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete