Prințul Harry, dezvăluire neașteptată despre numele său regal. Cum îl cheamă de fapt?

Prințul Harry a făcut o mărturisire personală. Acesta a dezvăluit numele său real în timpul unei discuții cu câștigătorii premiilor WellChild Awards de luni, 10 octombrie.

Prințul Harry a primit numele de “Alteța Sa Regală Prințul Henry de Wales” când s-a născut pe 15 septembrie 1984. Deși oficial se numește Henry Charles Albert David, el a fost întotdeauna cunoscut sub numele de Harry.

Vorbind cu un copil pe nume Henry, Prințul Harry a spus prin intermediul unui apel video: “Și pe mine mă cheamă Henry. Dar toată lumea îmi spune Harry. Nu am nicio idee de ce”, scrie Hello Magazine.

Printre câștigătorii premiilor s-a numărat Henry Waines, în vârstă de patru ani, care s-a născut cu probleme grave de sănătate și care a participat la apel alături de părinții săi, Ben și Shevonne.

Amuzat de entuziasmul băiețelului, Ducele de Sussex i-a spus: „Vorbești exact ca fiul meu Archie. Aceeași voce zglobie. Îmi place la nebunie”.

Părinții lui Henry l-au întrebat pe Ducele de Sussex ce fac Archie și Lilibet.

„Sunt foarte bine… Archie este foarte, foarte ocupat. Iar Lily învață să vorbească, ceea ce este minunat”, a răspuns Prințul Harry, potrivit sursei de mai sus.

Ducele și soția sa nu au putut participa la ceremonia WellChild din acest an, pe 8 septembrie, deoarece a murit Regina Elisabeta și au fost prezenți la funeralii. În înregistrarea video, Harry a vorbit de acasă, din America, cu fiecare câștigător și cu familiile lor și și-a cerut scuze pentru că nu a putut să-i întâlnească personal.

Prințul Harry și Meghan Markle au doi copii împreună și îi cresc în Santa Barbara, California. Conacul lor somptuos din Montecito are de toate, de la un spa și un teren de tenis la o piscină în aer liber și un loc de joacă privat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete