Prințul Harry, cadou de nuntă obraznic pentru Kate Middleton. Abia acum s-a aflat

Prințul Harry nu numai că a ținut un discurs emoționant la nunta fratelui său, prințul William, dar i-a făcut și un cadou foarte obraznic cumnatei sale, Kate Middleton.

William și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, înainte de a se alătura invitaților lor pentru o recepție la Palatul Buckingham. Printre dezvăluirile din cartea sa Spare, care include o altercație fizică cu fratele său mai mare în 2019, Harry a recunoscut că discursul său a fost în mare parte improvizat și a inclus anecdote amuzante din copilăria sa cu William, precum și extrase din scrisorile de susținere trimise de public.

Una dintre aceste scrisori era de la un bărbat din Statele Unite care încercase să prindă 1.000 de nevăstuici pentru a confecționa o haină specială pentru Prințesa de Wales.

După un an dificil, acesta reușise să captureze doar două, ceea ce îi limitase semnificativ capacitatea de a realiza un veșmânt regal de mari dimensiuni. Cu toate acestea, a existat suficientă blană pentru a crea un tanga din piele de hermină, pe care Harry l-a scos din buzunar pentru Kate, spre șocul și amuzamentul invitaților la nunta regală, scrie Hello Magazine.

După ce a fluturat cadoul neașteptat, Harry a spus că discursul său a devenit mai emoționant când gândurile sale s-au îndreptat către mama sa, Prințesa Diana. El a recunoscut cu emoție că i-ar fi plăcut să sărbătorească alături de fiul ei cel mare în ziua lui specială și să fie martoră la dragostea dintre William și Kate Middleton și a adăugat că regretata prințesă ar fi apreciat gluma obraznică cu tanga.

De asemenea, Spare a prezentat câteva comentarii emoționante despre relația sa cu Prințesa de Wales. Harry a mărturisit cât de mult o iubește pe Kate și cum a simțit că este sora pe care nu a avut-o niciodată și pe care și-a dorit-o întotdeauna, mai notează sursa citată anterior.

El a adăugat că este încântat că va fi pentru totdeauna alături de William și că este o pereche bună pentru fratele său mai mare.

Într-un alt pasaj, ducele a adăugat că îi place să o vadă pe Kate râzând și că îi place să o facă să chicotească. Harry și Kate au fost fotografiați de multe ori împărtășind o glumă sau două în timpul angajamentelor lor regale comune de-a lungul anilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete