Alexia Eram, probleme de sănătate în Bali. A sunat în România de urgență: „Din prima zi mi-a apărut”

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat într-o vacanță exotică în Bali. Fiica Andreei Esca s-a confruntat cu o problemă de sănătate încă din prima zi. Disperată aceasta a sunat în România un medic specialist.

Alexia Eram este foarte activă pe rețelele de socializare. Dincolo de proiectele sale în derulare ca și creator de conținut, vedeta împărtășește cu fanii săi detalii din viața sa personală. Prin urmare, aceasta le-a mărturisit internauților că s-a confruntat cu o problemă de sănătate care a determinat-o să sune în țară un medic pentru a o rezolva, mai ales că se înrăutățea de la zi la zi.

„Am ajuns în Bali acum 5 zile și din prima zi mi-a apărut această iritație. A treia zi… mai rău. Așa că am sunat în România să încerc să rezolv problema. Aparent a fost de la o cremă cu SPF pe care nu o mai folosisem de un an și evident de la soare! După recomandările medicului, nu am mai aplicat nimic pe ten. Doar l-am curățat foarte bine în fiecare zi și am aplicat un alt SPF pe care îl aveam, pentru că trebuia să îmi protejez cumva tenul de soare', a spus Alexia Eram la Instastory.

Ulterior, fiica Andreei Esca a respectat sfaturile medicului dermatolog, iar tenul și-a recăpatat ușor, ușor sănătatea, iar iritația a început să dispară.

„Update: Astăzi tenul arată mult mai bine', a mai scris fiica Andreei Esca.

alexia-eramSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alexia Eram și Mario Fresh au făcut Crăciunul departe unul de celălalt. Ea a plecat cu familia sa în America, iar artistul a rămas în România pentru că avea concerte de sărbători. Revelionul l-au petrecut împreună și imediat după aceea au plecat în vacanța mult dorită.

Ca planuri de viitor, Alexia Eram își dorește să evolueze în carieră și poate chiar să-și deschidă o afacere.

„Vedem acum ce ne rezervă anul 2023, sper să am în continuare cât mai multe campanii și să evoluez în tot ce înseamnă platformele sociale și să îmi fac propriul meu business. Mă gândesc ce anume! Nu știu încă pe ce profil o să fie și dacă aș ști nu v-aș spune’, a declarat, pentru Click!, Alexia Eram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete