Prințul Harry a povestit cum a fost bătut de fratele său, William: „M-a trântit la podea”

Pe 10 ianuarie, Prințul Harry va lansa oficial cartea sa autobiografică. Se pare că acesta ar fi povestit cum a fost bătut de fratele său, William.

Jurnaliștii de la „The Guardian' au intrat în posesia unei cărți și au scos deja pasaje din aceasta. În presa internațională deja se știe care sunt subiectele în cartea „Spare' (Rezervă). Se pare că Prințul Harry a povestit că a fost bătut de fratele său mai mare, William.

Totul s-ar fi petrecut în Londra, în anul 2019. Soțul lui Meghan Markle a scris că fratele său „l-a trântit la podea' în urma unei discuții aprinse pe care o aveau. După ce Prințul Harry s-a căsătorit cu actrița de origine americană, relația dintre frați s-ar fi răcit.

Potrivit The Guardian, Harry descrie în carte că fratele său mai mare a numit-o pe Meghan „dificilă', „nepoliticoasă', „dură', relatează Libertatea pentru femei. Cei doi și-ar fi aruncat cuvinte grele, iar fiul cel mic al Prințesei Diana ar fi spus că William se comportă precum un moștenitor. „Vorbeşti serios? Mă ajuţi? Scuze, aşa numeşti asta? Că mă ajuţi?'.

William s-ar fi enervat atât de tare încât a început să înjure și să fie agresiv fizic. „M-a prins de guler, rupându-mi colierul şi m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, bucăţile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, ameţit, apoi m-am ridicat în picioare şi i-am spus să iasă'.

„Nu trebuie să-i spui lui Meg despre asta', ar fi spus William. „Că m-ai atacat?'. „Nu te-am atacat, Harold'. Harry scrie că nu i-a spus imediat soţiei sale, dar și-a sunat terapeutul. Ulterior, când Meghan a observat zgârieturi şi vânătăi pe spatele soțului ei și, prin urmare, a aflat despre bătaie, Harry spune că „nu a fost chiar atât de surprinsă şi nici atât de supărată. A fost doar foarte tristă'. 

regina-elisabeta-a-ii-a-si-printul-harrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete