Prințul Harry, apariție surpriză la Dancing with the Stars

Prințul Harry, apariție surpriză la Dancing with the Stars

Prințul Harry a surprins telespectatorii britanici sâmbătă seara când a apărut prin Zoom la Strictly Come Dancing.

Ducele de Sussex a participat la emisiune pentru a-i ura noroc prietenului său apropiat, JJ Chalmers. Chalmers participă la competiție și repeta cu partenerul său de dans, Amy Dowden, când Harry a intervenit prin apel video.

În timpul discuției pe Zoom, prințul Harry a spus: “Când l-am întâlnit pentru prima dată pe JJ, el nu avea încredere în sine. Dar apoi te-am văzut strălucind în timpul Jocurilor Invictus și ai redevenit tu însuți, acesta a fost începutul unei călătorii uimitoare.”

Vezi pozele

Chalmers a făcut parte dintre marinarii regali de elită din Afganistan, unde a fost rănit, având răni la față, brațe și picioare, gâtul și timpanele rupte. El a declarat că ducele de Sussex l-a ajutat să se recupereze și a spus: „Dacă Prințul Harry nu ar fi creat Jocurile Invictus, nu aș fi avut acel moment catalizator care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Nu aș fi aici fără el.”

Lăudând în continuare munca lui Harry la Jocurile Invictus, Chalmers i-a spus prințului: „Știi că viziunea ta care intra în Jocurile [Invictus] a fost de a lua acest grup de indivizi și de a-i determina să aibă un impact asupra societății'.

În replică, Harry a glumit cu Chalmers: „Acum cu siguranță ai un impact asupra societății, mai ales când porți pantalonii scurți și șosete lungi. Mai bine de atât nu o poți face!'

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete