Prințul Harry, apariție surpriză la Dancing with the Stars

Prințul Harry, apariție surpriză la Dancing with the Stars

Prințul Harry a surprins telespectatorii britanici sâmbătă seara când a apărut prin Zoom la Strictly Come Dancing.

Ducele de Sussex a participat la emisiune pentru a-i ura noroc prietenului său apropiat, JJ Chalmers. Chalmers participă la competiție și repeta cu partenerul său de dans, Amy Dowden, când Harry a intervenit prin apel video.

În timpul discuției pe Zoom, prințul Harry a spus: “Când l-am întâlnit pentru prima dată pe JJ, el nu avea încredere în sine. Dar apoi te-am văzut strălucind în timpul Jocurilor Invictus și ai redevenit tu însuți, acesta a fost începutul unei călătorii uimitoare.”

Chalmers a făcut parte dintre marinarii regali de elită din Afganistan, unde a fost rănit, având răni la față, brațe și picioare, gâtul și timpanele rupte. El a declarat că ducele de Sussex l-a ajutat să se recupereze și a spus: „Dacă Prințul Harry nu ar fi creat Jocurile Invictus, nu aș fi avut acel moment catalizator care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Nu aș fi aici fără el.”

Lăudând în continuare munca lui Harry la Jocurile Invictus, Chalmers i-a spus prințului: „Știi că viziunea ta care intra în Jocurile [Invictus] a fost de a lua acest grup de indivizi și de a-i determina să aibă un impact asupra societății'.

În replică, Harry a glumit cu Chalmers: „Acum cu siguranță ai un impact asupra societății, mai ales când porți pantalonii scurți și șosete lungi. Mai bine de atât nu o poți face!'

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete