Prințul George a dezvăluit ce poreclă are

Printul George a dezvaluit ce porecla are

Printul George a dezvaluit ce porecla are

Prinţul George pune Familia Regală Britanică în dificultate. Prințul George a dezvăluit ce poreclă are.

Potrivit The Sun,  Prințul George se afla la o plimbare cu bunica lui, Carole Middleton, și sora sa, Prințesa Charlotte, în Bucklebury, Berkshire.

În timp ce se juca alături de sora sa, Prințul George a vrut să mângâie un câine care trecea prin zonă. Stăpâna patrupedului l-a recunoscut pe micuț, dar cu toate astea, l-a întrebat cum se numește.

 Prințul George a dezvăluit ce poreclă are

“Doar pentru a fi prietenoasă am început o discuție și l-am întrebat pe George care este numele lui, deși era evident că știam. Spre surprinderea mea, el a spus ‘Mi se spune Archie’ zâmbind… Nu știu de ce își spune Archie, dar copiii se joacă mereu cu numele lor și mi se pare adorabil”, a declarant femeie pentru The Sun.

Prințul George de Cambridge este fiul Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. Are o soră mai mică, Charlotte și un frate mai mic, Louis.

Prințul George a poreclit-o până și pe Elisabeta a II-a. Prințul George a poreclit-o pe bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, Gan-Gan.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete