Dana Războiu divorțează: “Sunt o mamă singură și sunt foarte fericită cu noua mea viață”

Dana Razboiu divorteaza

Dana Razboiu divorteaza

Dana Războiu divorțează. Fosta prezentatoare Tv pune capăt unui mariaj de 11 ani. Sunt o mamă singură și sunt foarte fericită cu noua mea viață'.

Dana Războiu și soțul ei, Bogdan Enoiu divorțează confirmând astfel niște zvonuri deja existente de ceva vreme. Fosta prezentatoare TV a anunţat despărţirea cu un mesaj postat pe pagina personală de Instagram
“Sunt o mamă singură și sunt foarte fericită cu noua mea viață”, a postat vedeta, pe Insta Story.

Dana Războiu divorțează

La începutul anului 2019, Dana Războiu a scris un mesaj pe rețelele sociale, din care a lăsat să se înțeleagă că ar avea probleme în cuplu.

“Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp în care am jucat uno, am schiat, am sărit în pat, am mâncat multe clătite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate în română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre❤️Victor a schiat mult, Marc nu a vrut să schieze decât două zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reușită și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viața de bucurie. Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu și îmi iese. Și pentru cel de soție am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine’, a scris Dana pe Instagram. „Dragii mei instaprieteni vă rog aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dați-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar în rest vă rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-vă instinctul”, a scris Dana Războiu pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp in care am jucat uno, am schiat, am sărit in pat, am mâncat multe clatite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate in română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre❤️Victor a schiat mult, Marc nu a vrut sa schieze decât doua zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reusita și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viata de bucurie. Pentru rolul de mama dau 100% din sufletul meu și imi iese. Si pentru cel de sotie am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni va rog aveți grija cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dati-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar in rest va rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-va instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu va pot păcăli instinctul dacă aveți încredere in ce simțiți. Aveți încredere in voi și in instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă sa va cucerească cu orice preț. Dar pentru ca aici suntem pe Instagram o sa rămân pozitiva, o sa țin pentru mine dezamăgirile și o sa va spun doar ca, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramanem nedespărțiți și puternici împreuna. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, be true to yourself! #iubire #pace #curaj #dumnezeu

A post shared by Dana Razboiu (@danarazboiu) on

Viața a pus-o la grele încercări, dar Dana Războiu a găsit puterea să zâmbescă din nou.

În urmă cu zece ani, Dana s-a confruntat cu o dramă. La doar nouă luni, fiul ei, Marc, a fost diagnosticat cu coarctaţie de aortă, o malformaţie congenitală a inimii.
Din fericire, micuțul a fost tratat și operat la un spital din Viena.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete