Prințul Charles, umilit și ignorat! Prin ce a trecut moștenitorul tronului?

Prințul Charles, umilit și ignorat! Prin ce a trecut moștenitorul tronului?

Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani a fost nevoit să îndure o mulțime de întâmplări neplăcute încă din copilărie. El este cel mai mare copil al Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, el a simțit de-a lungul timpului cum frații săi erau tratați preferențial.

Prințul Philip și-a exprimat mereu dorința ca moștenitoarea tronului să fie Prințesa Anne, astfel umilindu-l pe Charles. Tatăl lui l-a considerat mereu timid și și-ar fi dorit să fie mai dur și cu o personalitate specifică unui rege.

Copilul Charles a simțit pe propria piele efectele bullying-ului încă de când era la școală. El nu avea prieteni, deoarece mulți dintre ei îl hărțuiau și râdeau de el din cauza urechilor clăpăuge.

Tatăl său l-a considerat mereu prea moale și se purta cu el foarte autoritar. Mai mult de atât, acesta a crezut că fiul său își va schimba atitudinea doar dacă va merge la o școală cu un regim autoritar, astfel că, în 1962 la trimis în Scoţia, la Colegiul Gordonstoun.

La această școală, educația băieților nu era doar academică, ci și una fizică. Aceștia aveau numeroase activități sportive pe care le făceau, mai ales în condiții meteorologice extreme, pentru a fi căliți. Timp de cinci ani a stat acolo Charles, declarând peste ani, că internatul a reprezentat iadul pe pământ.

Dragostea de mamă i-a lipsit cu desăvărșire

Unele surse regale susțin că Regina Elisabeta a stat foarte mult timp departe de Charles din cauza îndatoririlor sale regale și ulterior, l-a ignorat în favoarea celorlalți doi frați, Andrew și mezinul, Edward.

Relația dintre Regina Elisabeta și cel dintâi născut, Prințul Charles a continuat să fie tensionată când i-a impus să se căsătorească cu Diana. Controversatul mariaj i-a complicat viața, însă acum Charles pare, în sfârșit liniștit din punct de vedere emoțional, fiind căsătorit cu unica femeie pe care a iubit-o, Camilla.

În prezent, Prințul Charles este un bunic devotat nepoților săi, George, Charlotte şi Louis, dar şi al micuţului Archie. Acesta încearcă să le ofere o copilărie fericită și normală, diferită de cea pe care a trăit-o el.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete