Bianca Drăgușanu îl sprijină pe Alex Bodi, aflat în spatele gratiilor! Gestul divei este minunat!

Bianca Drăgușanu

Alex Bodi se află în spatele gratiilor în urma acuzațiilor de proxenetism și trafic de persoane. Fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, a uitat momentele urâte din relația lor și acum îl sprijină necondiționat.

Diva a dat dovadă de multă înțelepciune și empatie, astfel că alături de fetița ei, Sofia, se află și fata afaceristului, Selena. Bianca are grijă de ea, în lipsa tatălui și nu face diferențe între cele două. Sofia o consideră sora ei pe Selena, iar cele două sunt răsfățate de vedetă în egală măsură și nu le lipsește nimic.

Bianca le-a împărtășit fanilor un moment filmat în mașină în timp ce mergea spre grădinița unde se aflau cele două fetițe.

„Sunt în mașină din nou și mă duc să iau copiii de la grădiniță. Astăzi iau 2 copii de la grădiniță. Nu o iau doar pe Sofia, o iau și pe Selena, sora ei', a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Imediat după ce le-a urcat în mașina sa de lux, cele trei s-au relaxat ca fetele la o pizza. Înainte de a ajunge la restaurant, au făcut un mic „popas' la o sesiune de… bulgărit. Micuțele s-au jucat cu zăpadă, supravegheate atent de Bianca.

Bianca Drăgușanu se înțelege foarte bine cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Deși aceastea au fost căsătorite cu același bărbat, ele s-au afișat de nenumărate ori pe Instagram petrecând timp împreună. Tocmai din acest motiv, Bianca reprezintă o persoană de încredere și micuța Selena rămâne cu ea, atunci când mama ei este plecată în străinătate ocupându-se de afaceri.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete