Cum s-au cunoscut Prințul William și Kate Middleton

Cum s-au cunoscut Prințul William și Kate Middleton

De șapte ani de zile, Kate și Prințul William formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea întreagă.

Însă timpul nu și-a pus amprenta asupra relației lor, iar Kate Middleton și Prințul William sunt mai fericiți ca niciodată. Au împreună trei copii – Prinţul George (5 ani), Prinţesa Charlotte (3 ani) şi Prinţul Louis (6 luni) – dar practic nu deţin custodia legală a niciunuia dintre ei, potrivit unei reguli regale veche de 300 de ani.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011. Îndrăgostită de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi “prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting).

În 2001, destinul și-a jucat cărțile, iar Kate și William s-au întâlnit  la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile lui William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Au format un cuplu timp de 10 ani, până în 2011, când s-au căsătorit și au provocat cel mai mare fenomen mediatic.

Până în 2003 au fost mai mult prieteni, decât iubiți, însă într-un final, William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie.

În 2007, după 4 ani de relație, cuplul a decis că este mai bine să se despartă. Casa Regală nu a comentat decizia celor doi și nici nu a dezvăluit motivul alegerii lor.

Prințul William a spus: “Ne-am despărțit puțin'.”Eram amândoi foarte tineri și aveam caractere diferite. Aveam nevoie de puțin spațiu, iar asta ne-a prins bine
Kate a adăugat: “La vremea respectivă, nu eram foarte mulțumită de asta, dar de fapt m-a făcut o persoană mai puternică.

William încerca să se distreze. El a fost văzut în compania prietenilor săi în baruri, dansând și chiar flirtând cu alte femei, lucru care a înfuriat-o pe viitoarea lui soție.

Însă în iunie 2010, cei doi s-au reîntâlnit la petrecerea organizată cu ocazia încheierii stagiului Prințului William. Se pare că atunci s-au împăcat, iar mai târziu, în luna octombrie, în vacanța în Kenya, William i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale.

„A fost despre găsirea unui drum propriu și ne maturizam atât de repede, încât a fost nevoie de puțin spațiu, însă totul s-a transformat în ceva mai bun', a declarat William în timpul interviului după anunțarea logodnei.

 

Iulia Sandu

Foto;hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete