Andreea Raicu a fost poreclită “micuța japoneză”. Care este motivul?

Andreea Raicu iubește vacanțele și de fiecare dată când vizitează un loc nou își propune să descopere cât mai multe detalii. Fotografiile o ajută să facă acest lucru, însă această pasiune a vedetei a venit la pachet cu o poreclă: “micuța japoneză”. 

Îi place să călătorească și să surprindă în fotografii cele mai frumoase peisaje, motiv pentru care o vacanță perfectă înseamnă pentru Andreea Raicu odihnă, distracție, dar și un număr impresionant de poze.

Andreea Raicu a fost poreclită “micuța japoneză”. Care este motivul?

Puțini sunt cei care știu că Andreea Raicu a fost poreclită “micuța japoneză”. Într-o postare pe blogul personal, vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care cei din jur s-au gândit să i se adreseze în acest mod.

“Ce faci de obicei în vacanță? Te odihnești, te distrezi, stai la soare, citești, vizitezi și….faci multe poze. Cel puțin pentru mine așa era definiția vacanței. În urmă cu mulți ani, ori de câte ori plecam în vacanță voiam sa imortalizez totul. Și chiar o făceam. De aici m-am pricopsit cu porecla „micuța japoneză'.  Pozam tot, fiecare moment care mi se părea frumos, fiecare detaliu, fiecare colț de plajă, de ocean, apusul, florile exotice, păsările, palmierii, valurile, lumina care cade într-un mod nemaivăzut, totul trebuia sa fie surprins si păstrat. Îmi plăcea să am multe poze pe care ulterior le printam. Cred că am moștenit acest lucru de la părinții mei, care făceau multe poze la care și azi mă uit cu atâta bucurie.”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

Dacă în trecut nu se întorcea niciodată dintr-o vacanță fără o mulțime de fotografii, vedeta mărturisește că lucrurile s-au mai schimbat între timp. Nu și-a pierdut interesul pentru fotografie, însă, în cea mai recentă vacanță, tehnologia i-a jucat feste.

“În prima zi a acestei vacanțe am fost nevoită să-mi las telefonul în cameră pentru că nu mai avea baterie. Mărturisesc că a fost ciudat, pentru că ori de câte ori vedeam ceva ce mi se părea super potrivit de fotografiat, căutam telefonul. Prima dată m-am simțit ciudat, a doua oară la fel, până când am uitat de el și pot să spun că m-am simțit extraordinar. Acum stau cu mine mai mult, cu oamenii din jur, mă bucur din plin de ceea ce vad, de tot ce trăiesc, de arome, sunete, peisaje, fără reflexul constant de a le poza. Asta nu înseamnă ca nu mai fac poze deloc, pentru că îmi doresc în continuare să îmi creez amintiri printabile, doar că o fac în anumite intervale, pe care mi le stabilesc în prealabil, și în cantități mult mai mici.”, a spus Andreea Raicu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Raicu.

Foto: facebook

Citește și:

Lady Gaga, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două!

Strănepotul Reginei Elisabeta face ravagii pe rețelele sociale – Cum arată cel mai sexy membru al familiei regale

Gabriela Cristea, probleme serioase de sănătate: Am fost foarte rău'. Uite de ce va fi nevoită să nască înainte de termen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete