Prințesa Charlotte este o adevărată domnișoară la doar 4 ani. Cu cine seamănă fiica ducilor de Cambridge?

Prințesa Charlotte este o adevărată domnișoară la doar 4 ani. Fiica ducilor de Cambridge, pe numele ei complet Charlotte Elizabeth Diana, împlinește pe 2 mai 4 ani, iar pentru a marca momentul, familia regală britanică a postat o serie de fotografii cu micuța prințesă.

Are doar 4 ani, dar prințesa Charlotte are deja fani în întreaga lume, iar acest lucru este ușor de înțeles, având în vedere că micuța este adorabilă, elegantă și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Cu toate că face parte din familia regală britanică, prințul William și Kate Middleton își doresc atât pentru prințesa Charlotte, cât și pentru ceilalți doi copii o copilărie normală, lăsându-i pe cei mici să se bucure de fiecare moment specific vârstei. Ca dovadă a acestui lucru stau fotografiile postate pe contul oficial al familiei regale britanice în care prințesa Charlotte apare în timp ce se joacă în natură.

Prințesa Charlotte este o adevărată domnișoară la doar 4 ani

Pe măsură ce crește, prințesa Charlotte este asemănată tot mai des cu diferiți membri ai familiei regale britanice. Dacă până acum se credea că este copia fidelă a prințesei Diana, după ce a fost fotografiată recent, fanii familiei regale britanice au observat că micuța prințesă seamănă tot mai mult cu regina Elisabeta a II-a.

Au existat și voci care au susținut că, din punct de vedere fizic, prințesa Charlotte își moștenește mama, pe Kate Middleton.

Pentru a marca ziua de naștere a pințesei Charlotte, familia regală britanică a postat în mediul online mai multe fotografii cu micuța care au fost realizate chiar de ducesa de Cambridge.

“La mulți ani prințesei Charlotte care astăzi împlinește patru ani. Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să dezvăluie 3 fotografii cu prințesa Charlotte. Fotografiile au fost realizate în aprilie de ducesa de Cambridge la Palatul Kensington și la casa lor din Norfolk”, a fost mesajul postat pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Charlotte.

Foto: facebook, hepta.ro

Citește și: 

DOSAR SPECIAL: Iubiri celebre de altădată. MIHAI EMINESCU ȘI VERONICA MICLE

Ce simbolizează colierul pe care Andreea Răducan îl poartă tot timpul la gât?

Cum arată soția lui Nea Mărin? Sunt împreună de aproape 40 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete