Prins de poliție în timp ce-și înșela iubita în mașină cu o prostituată. Relația a mai continuat 5 ani

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În 1995, actorul britanic Hugh Grant a fost arestat în Los Angeles, California, pentru întreținerea de relații intime într-un spațiu public cu o prostituată.

Actorul și Divine Brown întrețineau relații intime în mașina bărbatului. La momentul respectiv, Hugh forma un cuplu cu actrița Elizabeth Hurley deja de 8 ani. Perechea s-a despărțit însă 5 ani mai târziu, în anul 2000.

Prins de poliție în timp ce-și înșela iubita în mașină cu o prostituată. Relația a mai continuat 5 ani

Hugh și Elizabeth s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Remando al viento (Rowing with the Wind), în 1987.

În ciuda unuia dintre cele mai mari scandaluri de la Hollywood, actorul a reușit să o convingă pe Elizabeth să-l însoțească la premiera filmului Nine Months, la mai puțin de două săptămâni de la cele întâmplate.

„M-am simțit de parcă am fost împușcată”, a mărturisit Elizabeth, după ce a aflat că a fost înșelată cu o prostituată.

În ciuda scandalului, cei doi au mai rămas timp de 5 ani împreună. 15 ani mai târziu, în apariții TV separate, actorii au vorbit despre relația lor.

„Partea cu sexul se pierduse”, dar lăsând fizicul de o parte, actrița rămâne cea mai bună prietenă a lui.

„Hugh obișnuia să mă enerveze foarte tare. Îl iubesc, dar este foarte enervant.” În ciuda comentariilor actorului despre viața lor sexuală, Elizabeth a mărturisit că îi dă 10 din 10 în pat – „Am fost cu el 13 ani!”.

3 copii într-un an și 3 luni

După separare, Elizabeth a rămas însărcinată cu omul de afaceri Steve Bing. Cei doi au un fiu, Damian, care poartă însă numele mamei lui, după ce bărbatul a solicitat un test de paternitate.

Fiul este într-adevăr al lui, însă nu îi poartă numele. Hugh este nașul lui Damian. Actrița s-a căsătorit în 2007 cu omul de afaceri Arun Nayar, de care a divorțat în 2011.

Hugh este tatăl a 5 copii. 3 cu actuala soție, Anna Eberstein, și doi cu fosta iubită, Tinglan Hong. Tinglan este mama primului său copil, o fiică, Tabitha.

Între nașterile primului și celui de-al doilea copil cu soția sa, actorul s-a împăcat cu Tinglan, alături de care mai are un fiu, Felix.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: Insider

Citește și:

Andrei Ștefănescu diagnosticat cu coronavirus. Artistul face declarații de pe patul de spital

Rona Hartner face primele declarații după ce s-a vindecat de cancer. Ce este obligată artista să facă?

Fanii sunt revoltați! Ce actriță va juca rolul Prințesei Diana într-un nou film despre viața ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete