Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost stabilit. Reacția impresarei: „Cred că nu mai divorțăm niciodată”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Acum s-a aflat când are loc prima înfățișare la tribunal. Antrenorul i-a comunicat impresarei, iar ea a reacționat într-un mod neașteptat.

Recent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o confruntare în direct la TV, la Realitatea Plus, după ce în presă au apărut imaginile cu antrenorul și actuala iubită, Corina Caciuc. Cu această ocazie, antrenorul i-a spus impresarei că primul termen al divorțului va avea loc pe 7 februarie 2022.

La o zi după, aceasta a reacționat. „Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva', a spus pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

anamaria prodan declaratie oficiala divort reghecampf 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Totodată, Anamaria Prodan a dat de înțeles că nu va fi un proces ușor de divorț, mai ales că între ei există nenumărate discuții și din cauza banilor. „Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale. Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale, pe mine nu mă interesează să mă găsească lumea însărcinată, că dau banii familiei la amanți, eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa cum trebuie să facă orice mamă', a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara a susținut la TV că Laurențiu Reghecampf s-a folosit de banii familiei și i-a transferat în contul amantei. „Domnişoara de 29 de ani ne terorizează cu mii de mesaje pe noi toţi de cea mai joasă speţă şi care beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viaţa şi pe care frumuşel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile noastre direct în conturile domnişoarei. A venit momentul ca toate femeile şi bărbaţii din România să deschidă foarte bine ochii, că stai 18 ani sau cât am stat noi împreună şi să se pomenească că soţul, veriga slabă a familiei, este călcat în picioare de o anumită domnişoară.

Cumva, soţul foarte supărat, face ca prin minune să apară public poze cu Anamaria Prodan. Noi te-am numit matriţa bărbatului perfect. Azi apare în acest pictorial, foarte frumos, uitând că a fost Moş Nicolae, aruncând cu o sumă mică de bani copilului tău prin şofer, prin faptul că îţi aduce COVID acasă şi nu poţi să îl vezi. Eu cred că ăsta este momentul zero când trebuie să se termine această mizerie. Eu încerc să salvez demnitatea familiei. Copiii mei au primit o lecţie de viaţă cruntă din partea tatălui lor. El nu mai face parte din această familie, începând de acum’, a mai spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete