Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco împlinesc 7 ani. Prințul Albert dezvăluie planurile speciale pentru aniversarea lor

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco au împlinit vineri, 10 decembrie, șapte ani. Și în timp ce gemenii așteaptă cu nerăbdare petrecerea de ziua lor de sâmbătă, Prințul Albert are câteva surprize pregătite.

Petrecerile aniversare ale gemenilor au fost întotdeauna organizate de Prințesa Charlene. Ieșirile anterioare au inclus o petrecere cu tematică safari, o petrecere la muzeu cu urși polari mecanici, vizite la supereroi și plimbări cu mașina de pompieri.

În acest an, însă, Charlene este plecată, deoarece își continuă recuperarea după ce a luat decizia de a solicita îngrijiri medicale după un an dificil. Având în vedere absența lui Charlene și îngrijorările legate de Covid-19, petrecerea gemenilor va avea o tematică mai casnică, potrivit spuselor Prințului Albert. El a oferit un indiciu despre o posibilă temă: SpongeBob Pantaloni Pătrați.

Și, în timp ce Charlene poate să nu fie acasă de ziua gemenilor, o vizită a copiilor la mama lor, chiar înainte de sărbători, rămâne prioritatea familiei.

„Este ceea ce sperăm cel mai mult, dar nu există o dată certă în acest moment', a declarat Albert pentru People.

Printesa Charlene a postat pe Instagram vineri un mesaj dulce pentru Jacques și Gabriella care includea trei fotografii cu gemenii bucurându-se de o mică petrecere la palat încă de la primele ore ale dimineții.

„La mulți ani bebelușii mei. Îți mulțumesc Doamne că m-ai binecuvântat cu copii atât de minunați. Sunt cu adevărat binecuvântată. Vă iubește mama❤️”, a scris ea în dreptul imaginilor.

Printul-Jacques-si-Gabriella-de-MonacoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În conformitate cu măsurile de precauție existente în caz de pandemie, Prințul Albert spune că gemenii au fost educați acasă la palat din octombrie.

„Având în vedere incertitudinea pandemiei, prințesa Charlene și cu mine am preferat să-i protejăm. Așa că am înființat o sală de clasă cu aceiași profesori, colegi, pe care i-ar fi avut dacă ar fi rămas în școala lor', a spus Prințul Albert pentru sursa mai sus menționată.

Sala de clasă din apartamentele private ale palatului „este de fapt în vechea noastră creșă. De atunci fusese transformată într-o sală de sport, dar acum este amenajată ca o sală de clasă normală. Copiii merg la cursuri cu încă patru colegi', a adăugat monarhul.

Lecțiile suplimentare de la palat sunt ocazionale în afara orelor de gimnastică și lecții de biliard cu alți copii. A merge la școală la palat înseamnă uneori să traversezi curtea, care este în prezent împodobită pentru petrecerea anuală de Crăciun a principatului, care va avea loc pe 15 decembrie.

Evenimentul de Crăciun, inițiat de regretata mamă a lui Albert, Prințesa Grace, în 1958, permite fiecărui copil monegasc să vină la palat și să primească personal un cadou personalizat de la prinț și de la membrii familiei regale.

În conformitate cu tema originală a lui Grace, care prezenta desene animate Disney ca divertisment, curtea a fost decorată cu figuri și tablouri uriașe din desene animate, inclusiv SpongeBob!

Petrecerea gemenilor va avea loc sâmbătă și vor fi prezenți cei patru colegi de școală și mai mulți veri, potrivit prințului. Și în timp ce copiii ar putea bănui o petrecere cu tematica SpongeBob, vor fi încă o mulțime de surprize pregătite.

„Sigur au văzut decorațiunile SpongeBob în curte, așa că ar putea avea suspiciuni. Dar încă nu au văzut sala de petreceri”, spune el.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete