Primul discurs: Regele Charles le-a urat toate cele bune lui Meg&Harry “în străinătate”

Regele Charles le-a urat, în prima sa intervenție televizată după moartea Reginei, prințului Harry și lui Meghan Markle toate cele bune „în străinătate'.

Monarhul, în vârstă de 73 de ani, a adus, de asemenea, un omagiu „mamei sale iubite' și s-a angajat să ducă mai departe sceptrul monarhiei așa cum a făcut și Regina Elisabeta a II-a în lunga ei domnie.

Regele Charles al III-lea a vorbit despre ambii săi copii, amintind de alegerea lui Harry și Meghan, de a-și “construi viața în străinătate'.

Vorbind despre Prințul William, Regele Charles a adăugat:

„În calitate de moștenitor al meu, William își asumă acum titlurile scoțiene care au însemnat atât de mult pentru mine. El îmi urmează ca Duce de Cornwall și își asumă responsabilitățile pentru Ducatul de Cornwall pe care eu însumi le-am asumat mai bine de cinci decenii.

„Cu Catherine alături de el, noul nostru prinț și prințesă de Wales, vor continua să inspire și să conducă responsabilitățile monarhiei noastre, ajutând și sprijinindu-i pe toți cei care au nevoie de ajutorul nostru vital.'

La finalul primul său discurs în calitate de REGE, el a mai adus un omagiu emoționant Reginei, adăugând: „Și iubitei mele mame, care a început ultima mare călătorie pentru a se alătura iubitului meu răposat tată… vreau să spun pur și simplu atât: mulțumesc!”

Citeste și:

Ce este Operațiunea London Bridge? Care este codul în cazul în care se întâmplă ceva cu noul Rege?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri