Primul conflict la „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. O concurentă a venit cu lenjeria intimă la vedere: „Îmbrăcată ca o animatoare”

A avut loc primul conflict între concurente la „Bravo, ai stil!', sezonul 8. O concurentă a venit în platoul de la Kanal D2 cu lenjeria intimă la vedere.

În cea de-a treia zi de competiție „Bravo, ai stil!', emisiunea difuzată la Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19:00, spiritele se încing. Aflate la început de competiție stilistică, cele 10 aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din România au de dus „bătălii' grele întrucât așteptările juraților în ceea ce le privește cresc de la o ediție la alta.

Intre concurente se ascut „săbiile', fiecare dintre acestea își apară alegerile vestimentare.

Absolvente de „Artă și Design', Iris și Luiza nu împart aceeași viziune stilistică. În ediția din această seară, difuzată la 19:00, la Kanal D2, cele două tinere au parte de prima dispută stilistică; Luiza, care a optat pentru un „festival look' și o poveste pe măsură, este luată în colimator de contracandidata sa.

„Da, parcă n-am absolvit amândouă aceeași Facultate (n.r. Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design). Parcă mergi îmbrăcată ca o animatoare la o petrecere pentru copii… Mie nu îmi place, e o încropeală!', susține Iris.

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj-Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj-Napoca, specializarea Modă Design vestimentar. Concurenta de la „Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar că fiind unul versatil și îndrăzneț. Tânăra spune despre ea că este o fire extrovertă, impulsivă, ironică, amuzantă. 

bravo-ai-stil_seznul-8_kanal-d2-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Văzând că nu îi este complimentat look-ul, Luiza trece la atac.

„E normal să avem gusturi și viziuni diferite. Nu e ca și cum dacă am absolvit aceeași facultate de profil trebuie să gandim la fel și să avem aceleași gusturi. Niciodată! Mie îmi place să fiu „extra' când merg la festival', susține Luiza. 

Luiza are 23 de ani, este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design din Cluj. În prezent, aceasta este hostess, animator pentru petreceri de copii și creator de conținut. Tânăra a cochetat și cu modelling-ul. Concurenta de la „Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar camelonic. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete