Anca Lungu are emisiune la TV după o pauză de cinci ani. Cu ce post a semnat: „Vă invit să călătoriți alături de mine”

După o pauză de cinci ani de zile, Anca Lungu a revenit pe micul ecran. Ea prezintă emisiunea „Viața are gust', în fiecare duminică, la Prima TV, pentru care a filmat în Franța, Grecia, dar și în Italia.

Anca Lungu e stabilită din anul 2018 în Nisa, alături de soț și de cei doi copii ai ei. În același an, vedeta a renunțat la cariera ei în televiziune, și-a dat demisia de la Antena 1, unde prezenta „Observatorul de weekend', pentru a se dedica familiei.

Acum, ea a revenit în televiziune, după cum a anunțat într-o postare pe Instagram. „Nimic nu e întâmplător în viață. Continui să cred asta cu tărie. Am fost totuși surprinsă să realizez că astăzi e 31 martie, ziua în care exact acum 20 de ani mi-am început carieră în televiziune cu prima mea emisiune în direct la televiziunea locală din Suceava.

Ei bine, tot astăzi, la 20 de ani distanță, se întâmplă, fără niciun fel de calcul, să vă dau o altă veste legată de viața mea profesională: după o pauză de televiziune de aproape 5 ani, revin! Revin cu un proiect la care am lucrat aproape un an: 18 episoade filmate împreună cu colegul meu Flavius Medan în restaurantele și bucătăriile restaurantelor de la Mediterană.

Sudul Franței, Grecia și Italia sunt pe harta emisiunii Viața are gust' ce va fi difuzată duminică, de la ora 11, la @primatvoficial. Vă invit să călătoriți alături de mine, să descoperim împreună gusturi și savori, dar mai ales oameni minunați, inclusiv români care s-au stabilit înafara țării și poveștile lor care inspiră', a transmis acum câteva zile vedeta.

anca-lungu-revine-televiziune-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Într-un interviu pentru Click, ea a dezvăluit și motivele pentru care a revenit în televiziune. „Unul dintre motivele pentru care am luat această decizie este publicul meu. În toți acești ani, în care am lipsit de pe micul ecran, o mare parte dintre cei care mă urmăreau la televizor s-au mutat alături de mine în social media, în special pe Instagram, acolo unde sunt foarte activă.

Cu acest public împart zilnic din frumusețea locului în care m-am stabilit. Primesc mesaje de mulțumire pentru energia pozitivă care ajunge la ei și pentru inspirația pe care o găsesc în postările mele. Nu de puține ori oamenii m-au încurajat să fac mai mult decât atât. Mi-au cerut vlogguri și inclusiv o emisiune în care să păstrez stilul simplu și optimist care le dă poftă de viață', a spus ea.

„Un alt motiv al revenirii mele este dragostea pentru meseria pe care am practicat-o atât de mulți ani'

Și a continuat: „După 15 ani de televiziune în care am intrat în casele oamenilor în cea mai mare parte cu știri negative și tragedii, aleg să las în urmă rolul mesagerului și să fiu eu însămi într-o producție dedicată frumosului și bunului gust. Un alt motiv al revenirii mele este dragostea pentru meseria pe care am practicat-o atât de mulți ani.

În această pauză, în care nu de puține ori m-am gândit să o iau de la capăt într-un alt domeniu, am realizat că jurnalismul ocupă un loc mult mai important în sufletul meu. Nu e doar meseria cu care m-am identificat și care mi-a adus satisfacție de-a lungul anilor, jurnalismul e o vocație pentru mine. Nu e nimic la care să mă pricep mai bine decât la a căuta povești pe care să le spun mai departe, povești care să bucure și să inspire'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete